Gáz, ha nem adom át a helyem a buszon?
Az a helyzet, hogy lány vagyok és igazából rajtam kívül ott a buszon a sok fiatal fiú nekik kéne átadni. Meg nem azért de hajnali 5kor kelek 3-4ig rohadok bent a suliba, haza fele olyan vagyok már mint 1 zombi nehogy már még én álljak 1 órán keresztül a 15 kilós táskámmal.
A szottyadt vén seggüket otthon kéne felejteni, mert nem értem miért kell minden egyes nap Joli nénihez teázni járni, nagyi tasival.
Meg a busz után persze tudnak futni, gyorsabban mint én, és amikor felszállnak előadják a hattyúk halálát, hogy székhez férjenek.
csak az a baj, hogy a busz amiken én utazok az egyik fél óránként a másik 10 percenként jár. Szóval nem kell megszenvednie a fél életét a buszmegállóba.
Persze terhes kismamáknak meg akik gyerekkel vannak annak én is átadom a helyet, de ez a tipikus öregemberek akik napközbe maratont futnak de a buszon előadják a hattyúk halálát, hogy letegyék a big seggüket.
Itt egy példa, a keresztapám apja 74 éves és futni jár (persze csak kocog, de nem reumás és úgy érzi magát mint egy 40 éves) Napközbe bemegy Pest másik felébe a haverjaihoz meccset nézni meg sakkozni. Egész nyáron biciklizik.. És tudod, hogy mit szokott csinálni?? Ahogy felszáll amelyik helyet meglátja először ő oda le fog ülni. tök mind1, hogy már foglalt, akkor előadja a tolakvós, remegő térdes mindjárt össze esek színművét, és ha valaki más feláll úgy csinál mintha észre se venné vagy mintha süket lenne. Na én az ilyen embereket nem bírom. Egyáltalán. Sőt körbe is röhögöm.
Meg állok buszmegállóba és az ilyen csomópont.. Több száz ember tömörül minden egyes reggel a megállóba.. Áá jön a busz megindulunk barátnőmmel, és egyszer csak barátnőm majdnem orra esik mert egy 60 év körüli emberke felakar szállni a helyért, aztán valahogy én is a látóterébe kerültem, úgy oldalba vágott a könyökével, hogy beszorult a levegő, rálépett a lábamra és még jól meg is csavarta... Én meg akkor elkezdtem kiabálni vele mint 1 állat, majdnem neki mentem. de az csak löki fel az embereket, persze első volt aki felszállt, elfoglalta a helyét és azt a ku.anyázást amit megkapott kb. minden 2. embertől.. Egyszer fog majd ki 1 olyan embert akit nem érdekel, hogy öreg de neki megy és kettétöri mint a ropit.
Nagyon bírom én is a kérdésedet :D
Velem is történt ilyen /2009-12-28 01:32/ csak ő megköszönte de akkor is nagyon idegesítő volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!