Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem adom át a helyem...

Gáz, ha nem adom át a helyem a buszon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy lány vagyok és igazából rajtam kívül ott a buszon a sok fiatal fiú nekik kéne átadni. Meg nem azért de hajnali 5kor kelek 3-4ig rohadok bent a suliba, haza fele olyan vagyok már mint 1 zombi nehogy már még én álljak 1 órán keresztül a 15 kilós táskámmal.

A szottyadt vén seggüket otthon kéne felejteni, mert nem értem miért kell minden egyes nap Joli nénihez teázni járni, nagyi tasival.

Meg a busz után persze tudnak futni, gyorsabban mint én, és amikor felszállnak előadják a hattyúk halálát, hogy székhez férjenek.

2009. dec. 28. 00:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

csak az a baj, hogy a busz amiken én utazok az egyik fél óránként a másik 10 percenként jár. Szóval nem kell megszenvednie a fél életét a buszmegállóba.

Persze terhes kismamáknak meg akik gyerekkel vannak annak én is átadom a helyet, de ez a tipikus öregemberek akik napközbe maratont futnak de a buszon előadják a hattyúk halálát, hogy letegyék a big seggüket.

2009. dec. 28. 12:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Itt egy példa, a keresztapám apja 74 éves és futni jár (persze csak kocog, de nem reumás és úgy érzi magát mint egy 40 éves) Napközbe bemegy Pest másik felébe a haverjaihoz meccset nézni meg sakkozni. Egész nyáron biciklizik.. És tudod, hogy mit szokott csinálni?? Ahogy felszáll amelyik helyet meglátja először ő oda le fog ülni. tök mind1, hogy már foglalt, akkor előadja a tolakvós, remegő térdes mindjárt össze esek színművét, és ha valaki más feláll úgy csinál mintha észre se venné vagy mintha süket lenne. Na én az ilyen embereket nem bírom. Egyáltalán. Sőt körbe is röhögöm.

Meg állok buszmegállóba és az ilyen csomópont.. Több száz ember tömörül minden egyes reggel a megállóba.. Áá jön a busz megindulunk barátnőmmel, és egyszer csak barátnőm majdnem orra esik mert egy 60 év körüli emberke felakar szállni a helyért, aztán valahogy én is a látóterébe kerültem, úgy oldalba vágott a könyökével, hogy beszorult a levegő, rálépett a lábamra és még jól meg is csavarta... Én meg akkor elkezdtem kiabálni vele mint 1 állat, majdnem neki mentem. de az csak löki fel az embereket, persze első volt aki felszállt, elfoglalta a helyét és azt a ku.anyázást amit megkapott kb. minden 2. embertől.. Egyszer fog majd ki 1 olyan embert akit nem érdekel, hogy öreg de neki megy és kettétöri mint a ropit.

2009. dec. 28. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl az volt hogy állok az ajtónál(kb voltak fent 10-en, mind ültek, csak én álltam, mert akkor nem volt kedvem, pedig 13-at megyek aztán még 6-ot amit rendszerint nem ülök le),és mellém jön egy öreg nő. Kérdi leszállok-e? mondom nem. Erre fel még mondja hogy menjek arréb, és még lök is. Pedig csak 3-at kellett volna előrelépnie... Aztán meg hogy ülök a villamoson, odajön hozzám egy öreg hapsi és elkezdi hogy illene átadni a helyet, ilyet... ülni 13 évesen? én meg mondom neki hogy hát nekem is lehet bármi bajom, és fáradt is lehetek, képzelje el. Erre fel inkább elment... Azután pedig állok megint, és mindenki fellök, és kb 10x hallottam(öregektől csak) hogy menjek arréb, lökdöséssel együtt. Az egyiket kb majdnem felrúgtam már annyira ideges voltam. Meghogy ültem a villamoson, és egy járókeretes nő jött a villamos után lassan-lassan. Azután ahogy meghallotta hogy már csukódik az ajtó... SPRINT 1000-el b**meg -_-... Na ez viszont meg bunkóság volt a bnőm részéről: 4-et meg én 13-at, és mellénk jött egy nő, akinél szatyrok voltak. Erre még a barátnőm mondja hogy álljak fel és hogy adjam át a helyem neki! Mondom b*zmeg én megyek 4-et? Szánalmas milyen emberek vannak =\
2010. jan. 30. 01:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon bírom én is a kérdésedet :D

Velem is történt ilyen /2009-12-28 01:32/ csak ő megköszönte de akkor is nagyon idegesítő volt .

2010. júl. 27. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!