Gáz, ha nem adom át a helyem a buszon?
Az a helyzet, hogy lány vagyok és igazából rajtam kívül ott a buszon a sok fiatal fiú nekik kéne átadni. Meg nem azért de hajnali 5kor kelek 3-4ig rohadok bent a suliba, haza fele olyan vagyok már mint 1 zombi nehogy már még én álljak 1 órán keresztül a 15 kilós táskámmal.
A szottyadt vén seggüket otthon kéne felejteni, mert nem értem miért kell minden egyes nap Joli nénihez teázni járni, nagyi tasival.
Meg a busz után persze tudnak futni, gyorsabban mint én, és amikor felszállnak előadják a hattyúk halálát, hogy székhez férjenek.
Te mekkora arc vagy. =D
Amúgy teljesen igazad van. Én általában állni szoktam a buszon, mert egyszerűen nem tudok leülni, mert izgágább típus vagyok. =D De előfordult már olyan, hogy reggel 5-kor mentem valahová, és a második megállónál felszállt egy idősebb csoport. Rajtam kívül kb. 2 ember volt szétszórva a buszon. Erre odajön valamelyik nő, hogy legyek szíves átadni a helyem, mert ők ebben a kettesben szeretnének ülni...Reggel sajnos nem gondolkozom, de fogtam, és felmutattam a bérletem, hogy én nem ingyen szoktam utazni, szóval szeretnék itt ülni.
Szerintem igazad van, nekik is azért fáj a lábuk, mert kiskorukban átadták a helyet. =D Meg ne ők tudják már jobban, hogy én vagyok a fáradtabb, vagy ők. Szóval ne add át. =D
=)
LoL! Ez a kérdés nagyon jól lett megfogalmazva. Ne vedd sértésnek, tényleg tetszik. :)
Én sem mindig adom át a helyem. Én is el lehetek fáradva, nem? Általában ha ülök, úgy csinálok, mint aki alszik. :D
Akkor szoktam átadni a helyem, ha ismerem a nénit, vagy ha már nagyon feltűnően szenved. -.-
Erről jutott eszembe egy történet:
Szép verőfényes nyári nap, egyik barátnőmmel helyjáratos buszon utazok. Ilyen 1-es sorban vannak a buszok egymás mögött ülünk jó, megálló. Felszáll egy 55 év körüli nő, ülőhely nincs, beszélgetünk barátnőmmel odaáll a székéhez.
Jó indul a busz fél perc így látom,nő nagyon szenved, egyre jobban így 2dörzsölödik barátnőm vállához egyre jobban bedől teljesen nekinyomodik. Kedves ismerősömet ennek láttám ki mentettem:
- Le szeretne ülni?
-Igen.
Leül, semmi köszönöm, mégneki állt felljebb, hogy azt az 5 percet nem tudta végigülni.
Igazad van!
Tetszik a kérdésed nekem is:)
Amúgy tényleg baromi idegesítő, velem is ezt szokták. Ott ül körülöttem 3 fiatal pasi, de elém áll be meg nyomul, hogy leülhessen.
Kedvenc sztorim: felszállt egy nyanya... és volt szabad ülőhely, de a menetiránnyal ellentétes fajtából. Abból több is. Én ülök normálisan, mondom jó majd leül, erre odajön, és közli, hogy adjam át a helyet. Mondom szívesen átadnám, de ott van egy csomó másik, miért ez kell?
Mert hogy ő rosszul van, ha háttal utazik -.-" Erre csak annyit feleltem, hogy én is. Mire nagyon csúnyán nézett, sóhajtozott nyögdécselt, "édesistenemezett", majd valaki felállt mert szállt a következőnél, és akkor leült menetiránynak megfelelően. Ez milyen idegesítő volt.
LOL ez a kérdés! De jó értelemben ;)
Nem, nem gáz, ha nem adod át a helyed! Nem csak az öregek lehetnek "fárattak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!