Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem adom át a helyem...

Gáz, ha nem adom át a helyem a buszon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy lány vagyok és igazából rajtam kívül ott a buszon a sok fiatal fiú nekik kéne átadni. Meg nem azért de hajnali 5kor kelek 3-4ig rohadok bent a suliba, haza fele olyan vagyok már mint 1 zombi nehogy már még én álljak 1 órán keresztül a 15 kilós táskámmal.

A szottyadt vén seggüket otthon kéne felejteni, mert nem értem miért kell minden egyes nap Joli nénihez teázni járni, nagyi tasival.

Meg a busz után persze tudnak futni, gyorsabban mint én, és amikor felszállnak előadják a hattyúk halálát, hogy székhez férjenek.

2009. dec. 28. 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Dettó ugyanez,szerintem is!Én se adom át a helyem!Adják át a fiúk!De azért az időseket se kéne így lenézni
2009. dec. 28. 00:49
 2/14 anonim ***** válasza:
97%

Te mekkora arc vagy. =D

Amúgy teljesen igazad van. Én általában állni szoktam a buszon, mert egyszerűen nem tudok leülni, mert izgágább típus vagyok. =D De előfordult már olyan, hogy reggel 5-kor mentem valahová, és a második megállónál felszállt egy idősebb csoport. Rajtam kívül kb. 2 ember volt szétszórva a buszon. Erre odajön valamelyik nő, hogy legyek szíves átadni a helyem, mert ők ebben a kettesben szeretnének ülni...Reggel sajnos nem gondolkozom, de fogtam, és felmutattam a bérletem, hogy én nem ingyen szoktam utazni, szóval szeretnék itt ülni.

Szerintem igazad van, nekik is azért fáj a lábuk, mert kiskorukban átadták a helyet. =D Meg ne ők tudják már jobban, hogy én vagyok a fáradtabb, vagy ők. Szóval ne add át. =D

=)

2009. dec. 28. 00:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor adom át a helyem ha a lépcsőn van hely, nekem ott is jó ülni... amúgy szédülős vagyok szóval 1 órát én nem is tudnék végigállni.
2009. dec. 28. 00:55
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

LoL! Ez a kérdés nagyon jól lett megfogalmazva. Ne vedd sértésnek, tényleg tetszik. :)

Én sem mindig adom át a helyem. Én is el lehetek fáradva, nem? Általában ha ülök, úgy csinálok, mint aki alszik. :D

Akkor szoktam átadni a helyem, ha ismerem a nénit, vagy ha már nagyon feltűnően szenved. -.-

2009. dec. 28. 01:21
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Erről jutott eszembe egy történet:

Szép verőfényes nyári nap, egyik barátnőmmel helyjáratos buszon utazok. Ilyen 1-es sorban vannak a buszok egymás mögött ülünk jó, megálló. Felszáll egy 55 év körüli nő, ülőhely nincs, beszélgetünk barátnőmmel odaáll a székéhez.

Jó indul a busz fél perc így látom,nő nagyon szenved, egyre jobban így 2dörzsölödik barátnőm vállához egyre jobban bedől teljesen nekinyomodik. Kedves ismerősömet ennek láttám ki mentettem:

- Le szeretne ülni?

-Igen.

Leül, semmi köszönöm, mégneki állt felljebb, hogy azt az 5 percet nem tudta végigülni.

2009. dec. 28. 01:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jogod van nem átadni a helyedet. Amikor bérletet vagy jegyet váltasz, akkor te ülőhelyet vásárolsz...normális országokban (pl Hollandiában láttam ilyet) ezt érdekes módon meg tudják úgy oldani hogy ha már 3 ember áll a buszon akkor nem engednek fel többet, hanem beállítanak még 1 buszt..
2009. dec. 28. 01:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Olaszországban mikor kint voltunk 1 ember sem állhatott:) szóval az egész család leszállt mert édesapám nem tudott leülni.
2009. dec. 28. 01:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van!

Tetszik a kérdésed nekem is:)

Amúgy tényleg baromi idegesítő, velem is ezt szokták. Ott ül körülöttem 3 fiatal pasi, de elém áll be meg nyomul, hogy leülhessen.

Kedvenc sztorim: felszállt egy nyanya... és volt szabad ülőhely, de a menetiránnyal ellentétes fajtából. Abból több is. Én ülök normálisan, mondom jó majd leül, erre odajön, és közli, hogy adjam át a helyet. Mondom szívesen átadnám, de ott van egy csomó másik, miért ez kell?

Mert hogy ő rosszul van, ha háttal utazik -.-" Erre csak annyit feleltem, hogy én is. Mire nagyon csúnyán nézett, sóhajtozott nyögdécselt, "édesistenemezett", majd valaki felállt mert szállt a következőnél, és akkor leült menetiránynak megfelelően. Ez milyen idegesítő volt.

2009. dec. 28. 03:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

LOL ez a kérdés! De jó értelemben ;)

Nem, nem gáz, ha nem adod át a helyed! Nem csak az öregek lehetnek "fárattak".

2009. dec. 28. 08:37
 10/14 anonim ***** válasza:
30%
Én átszoktam adni mindig. Persze,vannak olyan vénasszonyok,akik provokálnak, és vergődnek, de a legtöbbnek valóban szüksége van ülni. Terhesnek és kicsi gyerekesnek is átadom. És fiatalnak is,ha rosszul van. Én is 5-korkelek, és 3-ig rohadok vagy a suliban,vagy a kórházban talpalok,mert gyakszim van. Nekem is fáj a lábam rohadtul, mert sokat megyek. De ha olyan száll fel, aki mondjuk 80 éves, dagadt a lába annak tuti átadom. Meg bírom ezt a tipikus felfogást,hogy a busz után tud szaladni..na most gondolj bele,ha a néni vidéki,ahová nem jár csak 2-3 óránként busz,vagy ritkábban. Szerencsétlen az utolsó energiáját lehet arra fordítja,hogy elérje azt a nyamvadt buszt,hogy hazaérjen. Attól még fájhat a lába,hog azt a 10 métert lesprinteli. A kényszer nagy úr. És ne mondd már nekem,hogy te tizenévesen,egészségesen, jobban elfáradsz, mint egy 70 éves mama, aki reumás, ráadásul ha olyan mint nagyanyám,akkor 7 éves kora óta reggeltől estig dolgozott mint az állat..ez csak önzőség és lustaság. A 15 kilós táskádat le lehet tenni a padlóra, és akkor nem kell tartani..én is így szoktam.
2009. dec. 28. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!