Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet bármi baj abból 35...

Lehet bármi baj abból 35 hetesen, ha buszon utazom jó kátyús, rázkodós utakon kb 30 percet és esetleg még helyem sincs, hogy leüljek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 20:26
 1/5 A kérdező kommentje:
eddg megúsztam a buszozást, de holnap kéne...
2011. febr. 22. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérjél helyet, ha már nem adják át. Igen, lehet bajod. Én még ülve is keményedek egy-egy ugrás után.
2011. febr. 22. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet bajod! pont ma volt egy beírás ,h elment a baba buszos baleset miatt... ülj le mindenképp! kérj helyet...!!!!!!!
2011. febr. 22. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, sajnos a mai emberek-tisztelet a kivételnek- olyan tirpák bunkó parasztok, hogy nem adnak helyet egy kismamának kérés nélkül! Igen is kérj helyet ülj le, lehet bajod!!!!

Hirtelen fékez a busz, ráesel a pocakodra, vagy csak amúgy is állva zötykölődni nagyon nem tesz jót a babának!!!!!!!!!!

2011. febr. 22. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:
ok, értettem. Köszi a válaszokat, igyekszem figyelni.
2011. febr. 22. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!