Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova menjek szilveszterkor?...

Hova menjek szilveszterkor? Nem tudom hova menjek, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

meghívott az egyik évfolyam társam hozzájuk házibuliba..

jó lenne elmenni, mert szülők nem lesznek otthon, és mindent lehet.. de nem ismerek ott senkit.. még a csávót se, csak látásból, köszönünk egymásnak meg ilyesmi.. szeretnék vele összehaverkodni, mert nagyon jó arc (amit eddig "láttam" belőle), és nagyon rendes.. de máskor nem tudom, hogy haverkodhatnánk össze..

de a haveromékéba össz egy, aki

gondoltam jó, elmegyek és összehaverkodunk rendesen meg minden, úgyse hívtak sehova...

de, az egyik barátom is szervezett "házibulit", csak a szülei mégsem mennek el, de megengedték.. viszont így nem lehet csak nagyon keveset piálni, és mivel a szülők is itthon vannak, és nem engednek mindent, nem lesz nagy szám, de legalább ismerek mindenkit..

[infó:]

az "ismeretlen" társaságba sok csaj lesz, az tuti, és szeretnék már becsajozni, de akit régebbóta (akár pár hónapja) ismerek ált. nem érzek semmit..

a barátom "házibulijába" viszont össz egy még kislánynak mondható lány lesz.. és azért ha csak fiúk vannak nem az igazi =)

2009. dec. 27. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj az "ismeretlen társaságba" , lehet inni rendesen utána már nem is fog számítani hogy ki ismeretlen és ki nem :D de ez csak az én véleményem , úgyis neked kell dönteni , mindenesetre bárhova is mész , jó szórakozást
2009. dec. 27. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szija!!

szerintem az "ismeretlen" buliba mennyj el...elmész, iszol egy kicsit ismerkedsz...nem baj ha nem imersz senkit, majd megismered őket!!! ;) az elején lehet h furcsa lesz a sok ismeretlen de ez hamar elmulik. ( 1 jó buliba) de annak nem hinném h túl sok értelme lenne h elmész a haverodhoz, röhögtök egy kicsit meg ott az a fiatalabb lány... látszik hogy nem oda akarsz menni, hanem a másikba csak egy kicsit izgulsz mert nem ismersz senkit...de na és?! szerintem ijen szempontból merj "kockáztatni" lehet hogy jól sül el. lehet h a lehető legjobb lesz...vagy nem, de szilveszter jövőre is lesz!!! döntsd el mejiket szeretnéd!! ;):P

jó mulatást!! :D

2009. dec. 27. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én idén nem megyek sehova, de jó, hogy ilyen gondom nincs, ha hívnának se mennék, mert pihenni akarok. :-)

Szerintem dönts érzésből, csak ne legyen belőle baj, szóval mértékkel az itallal, én nőként nem szeretem az ittas pasikat, és attól, hogy sok csaj lesz, még nincs garancia, hogy becsajozol. Amúgy ha elég közel van egymáshoz a két hely, akkor akár egyikből a másikba át is mehetsz, így mindkét helyen ott lehetsz, ez lenne az ideális, a barátoknál is megvan a pofavizit, meg az ismeretlen helyen is a bemutatkozás, aztán te dönthetsz, hol érzed jobban magad. De ez csak akkor, ha tényleg át tudsz ugrani egyik helyről a másikra.

2009. dec. 27. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem aludd át az a legjobb amit tehetsz
2009. dec. 27. 23:30
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

az a baj, hogy bkv-val van egymásra egy órára a két hely :S

attól nem félek, hogy nem ismerek senkit, csak nem tudtam eldönteni, hogy a barátaimmal legyek, vagy olyanokkal, akit szeretnék ha barátaim lennének...

szerintem "az ismeretleneket" választom, köszi

2009. dec. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!