Hol menjek el wc-re szilveszterkor? Utcán leszünk.
Figyelt kérdés
Budapesten leszek pár emberrel, csak úgy simán az utcán. Ha pisilnem kell, hol?:S
igazából ez nekem baromi fontos, sokszor emiatt nem is mentem táborokba.. :S
2010. dec. 29. 20:52
3/25 A kérdező kommentje:
Na igen, ezzel az a gáz, hogy képtelen vagyok guggolva pisilni :D
Egyszer próbáltam kb 10 évesen, az egész nadrágom pisis lett... :P
2010. dec. 29. 20:57
4/25 anonim válasza:
Ez komoly?:D Guggolj le a seggedet nyomd hátra amennyire csak tudod a gatyádat húzd előre amennyire csak megy és próbálj minél közelebb kerülni a földhöz. Ha így is lepisiled akkor komolyan egy tehetség vagy. :DDD
5/25 anonim válasza:
ez biztos a nincshovapisilnem-fóbia lesz, akármilyen utmenti tárgynál végezd el a dolgod, lánzok előnybe részesítik az aljnövényzetet, de én inkább a függőleges tereptárgyakat ajánlom... túlzott alkoholfogyasztás esetén ez a fóbia megszünik....
6/25 A kérdező kommentje:
De ez nekem nem megy :D Nagyon husis vagyok ott lent, mármint a nemiszervem, és ha le van borotválva, akkor így össze-vissza spriccel :P
Ez tök gáz, de nagyon félek, lehet inkább itthon maradok :S
2010. dec. 29. 21:00
7/25 A kérdező kommentje:
Csak ez egy ördögi kör lesz :D
Ha még többet innék, hogy megszűnjön ez az izé, akkor meg többet kell pisilnem, és mivan ha akkor is megmarad?!
2010. dec. 29. 21:01
8/25 anonim válasza:
Bármelyik étterembe beengednek pisilni, feltéve, ha nem zártkörű rendezvény van.
9/25 A kérdező kommentje:
Nem kell fogyasztani? Akkor leírok minden ahhoz a helyhez közeli éttermet, kocsmát.. :O
2010. dec. 29. 21:02
10/25 anonim válasza:
hidd el olyan 7-8 feles körül már akármit lehugyozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!