A barátommal kettesben leszünk szilveszterkor náluk.
Milyen fölsőbe menjek?
Figyelt kérdés
farmernadrág az alap nálam, de milyen fölsőt vegyek fel szerintetek?
2009. dec. 30. 11:51
1/9 anonim válasza:
Szexit! :))))
2009. dec. 30. 12:06
2/9 anonim válasza:
valami kivágott :)
2009. dec. 30. 12:10
3/9 anonim válasza:
attól függ..
ha rocker a csaj akkor kivágott felső?:P:D
nemtudom milyen a stílusod .. ha átlagos akkor az előttem szólokkal értek egyet.
ha vadabb akkor meg vmi fűző szerű?
ami neked tetszik és jól is érzed benne magad.. a kényelem is fontos:)
2009. dec. 30. 12:39
4/9 anonim válasza:
én pántatlan felsőt vennék fel :)
2009. dec. 30. 12:43
5/9 anonim válasza:
Én még nem is gondolkodtam ezen, nem gondoltam, hogy otthonra annyira kikellene öltözni. Nem tudom milyen meleg szokott lenni a barátodnál, de ha ilyen csőtoppba fáznál akkor ne azt vegyél fel, hiszen tél van! :) Szerintem én valami kivágott hosszú ujjú felsőbe megyek, semmi extrával.
2009. dec. 30. 12:50
6/9 A kérdező kommentje:
Éppen ez az hogy nem akarok kiöltözni, nem tudom hogy mit kell ilyenkor felvenni, mert én még sohasem voltam másoknál szilveszterezni, mindig otthon voltam pizsamában :D
2009. dec. 30. 12:59
7/9 anonim válasza:
Ha kettesben lesztek úgyis hamar lekerül, szóval nem érdemes sokat tökölni ezzel :D
2009. dec. 30. 13:00
8/9 anonim válasza:
én nem vennék semmit:)Tuti jó szilveszter lenne:D
Én tavaly karácsonykor mentem úgy a pasimhoz hogy volt rajtam egy hosszú kabát alatta egy iszonyat durva fehérnemű:)Hát nagyot nézett.....
2009. dec. 30. 13:07
9/9 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy csak ketten lesztek, még látszódjon, hogy azért szilveszter van. Vannak ezek a "csillogós" topok. Szerintem egy aranyszínű passzolna a farmerhez. Mangoban találsz ilyesmikből egy csomót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!