Mit tennél ha megtudnád, hogy már csak pár napod van hátra?
hát ...a szeretteimmel tölteném az időd,és mindent bevállalnék..
a tanároknak úgy beszólogatnék, xD
de nem tudom..szerintem ha télleg ez lenne,akkor nem ezt tenném...
inkább búcsúzkodnék :'(
ajh..annyira szar lenne :S
Hú, de utálom ezt a témát... Szörnyű lehet úgy leélni az utolsó napjaidat, hogy tudod, hamarosan meg fogsz halni...
Na, de hogy írjak egy kis poént is : Felkeresném Dylan Sprouse-t, majd lesmárolnám! xD
Asszem én valami nagy őrültséget csinálnék. Például az biztos, hogy lefeküdnék valakivel. Nem akarok szűzen meghalni. Meg rágyújtanék, írnék egy végrendeletet, és megkérném a családot, hogy adassák ki a könyvemet. Utánna elbúcsúznék, és mondanám, hogy bulizni akarok egy kicsit. Elmennék egy Muse koncertre, meg a barátaimmal találkoznék a kedvenc színészemmel. Összelopkodnánk a pénzt. Meg innánk.
De az milyen sz.ar lenne már, ha kiderül, hogy nem is fogok meghalni. És előre lesitteltem magam 5 évre... xDxD
Én nem is tudnám, hogy mit csinálnék:D
Talán egyetértek "06-28 12:34"-el, és valami jó palival lefeküdnék én is:D
De a családdal és a barátokkal lennék, és a suliban "rosszalkodnék", már úgyis mind1:D
Az unokaöcsémet gyorsan megtanítanám gördeszkázni, mert már megígértem neki és persze a gitártanáromtól is elbúcsúznék, mert ő a legjobb tanár:D
De remélem ilyen nem fog velem történni, hogy elárulják, hogy pár napom van már csak(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!