Mit tennél, ha megtudnád, hogy csak egy hónapod van hátra?
Figyelt kérdés
Hogy élnéd le azt az egy hónapot? Miket csinálnál?2010. márc. 28. 13:12
1/21 anonim válasza:
Hát sztem ha tudod hogy már egy hónapod van hátra, akk onnantól fogva bármit csinálsz, azt már előre tudod, hogy felesleges lesz, nem számít. Meg mi, otthon üljek, meresszem a seggem, és várjam a halált? Á sztem én nem várnám ki az egy hónapot, "rásegítenék".
2/21 anonim válasza:
Vennék repülő jegyet az Usa-ba
3/21 anonim válasza:
abbahagynám a szakdolgozattal való szenvedést:)+nem fogyóznék tovább:)
4/21 anonim válasza:
Csak a gyerekeimmel lennék, semmivel, senkivel nem foglalkoznék, csakis velük.
6/21 anonim válasza:
kirabolnék egy bankot. mindig ki akartam próbálni (lehet, hogy túl sok filmet nézek), és akkor már nem baj, ha lecsuknak. vagy valahogy nagy feltűnést keltenék, mert akkor már nem érzem gáznak, ha meghaltam, de legalább mindenki emlékezni fog rám. vagy rávetem magam egy pasira, aki tetszik, akkor már úgyis mindegy =D
9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok b.zi. Aztán ki tudja... Szerintem te meg egy kecske vagy.
2010. márc. 28. 13:31
10/21 anonim válasza:
Az orvosok sem jósok. Ha az orvosom azt mondaná, hogy egy hónapom van hátra, kiröhögném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!