Mit tennél, ha megtudnád, hogy csak egy hónapod van
hátra?
11/21 A kérdező kommentje:
Dettó, a kiélés lenne nekem is. Fognám magam, szereznék drogokat, aztán mehet a parti:D Be lennék végig nyomva. Valami pasit is kerítenék, akivel szexelni lehet:D
Szerelmet vallanék mindenkinek aki valaha tetszett nekem. Meg annak is, aki nem. Megmondanám a tanáraimnak hogy s@ggfejek. Kipróbálnék pár drogot, felszednék pár prostit, berúgnék mint az állat, aztán ha kicsit kiéltem magam, szépen elköszönnék, azoktól akiket szeretek, és várnám a kaszást.
2010. márc. 28. 13:39
13/21 anonim válasza:
Lopnék egy csomó autót és mindet addig lőném, ameddig a motort szét nem hajtanám, aztán ki próbálnék egy csomó drogot, majd addig szexelnék, ameddig össze nem esnék!!! Hát kb. ennyi lenne sztem!!! De ki tudja lehet, hogy még tudnék jobb programokat ki találni, az az adott pillanattól függ.
2010. márc. 28. 13:56
vennék hitelre egy moccot, amit csak x hónap után kell elkezdeni törleszteni.:D
szerválnék egy srácot, és jól meg.. magamat:D nem egyszer. nem kétszer.:D
óóó de jó lenne xD
2010. márc. 28. 14:20
Kedves kérdező, nem vagy véletlen az utolsó hónapodban?
Remélem nem, de jelen egy pasi akivel sexelni lehet...
2010. márc. 28. 14:32
13:31 és ha nem az orvosod mondaná, hanem a bérgyilkosod? :D
2010. márc. 28. 15:07
17/21 A kérdező kommentje:
Remélem nem vagyok az utolsó hónapomba, bár sohasem lehet tudni. Lehet, holnap baleset ér vagy egy betegség emészt belülről, ami egy hónapon belül megöl. De, azért remélem, nem:) Bár, ha belegondolok, jobb lenne úgy meghalni, hogy tudom, hogy egy hónap múlva meg fogok, mint balesetben, mert akkor legalább tudnám, hogy mennyi időm van.
Örülnék, hogy meghalhatok. Meg beszélnék vele, hogy tisztázzuk a dolgokat, vagy lehet nem kéne, mert tudom, hogy ő nem úgy érez irántam.
2010. ápr. 24. 21:21
fuuuu én minden féle drogot kiprobálnék és ugy szaladgálnék az utcán pucéronXDXD
aztán az összes jó pasit letámadnám akivel lehetséges azzal dugnék is egy jót egy nagyon jóót:D
aztán bemennék a sulimba full részegen és agyon verném az osztályfőnököm ameddig nem vérzik:D
aztán szintén agyonverném azokat az embereket akiket gyűlölök vagy irritál a jelenlétük:D és felboncolnám őket mer minidig is érdekelt h milyen az ember belülről ugy h láthatom is és megisfoghatomXDXD( kicsit se néztek most betegnek tudomXD)
aztááán megnyugszom elbúcsúzok mindenkitől kicsinosítom magam h szépen haljak meg:D és csáááá:D
2010. ápr. 24. 22:04
én semmi extrát... amit ki akartam próbálni, azt már kipróbáltam =) valszeg lemennék a tengerpartra aztán szép csendben elmennék...
2010. ápr. 24. 22:06
Kapcsolódó kérdések: