Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennél ha megtudnád, hogy...

Mit tennél ha megtudnád, hogy már csak pár napod van hátra?

Figyelt kérdés
Én mindenféle hülyeséget csinálnák,egész nap a barátaimmal lennék és felhivnám a kedvenc sztárjaimat: Miley Cyrus,Emily Osment,Mitchel Musso, Mason Musso,Selena Gomez, Demi Lovato, Dylan Sprouse , Cole Sprouse, Ashley Tisdale,
2009. dec. 25. 10:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Áhh látom egy disney mániással van dolgunk. ...

Amúgy asszem én is a kedvenceimmel találkoznék. Ha pl. 3 napom hátra lenne, akkor elrepülnék Londonba, és Daniel Radcliffet, meg Rupet Grintet mégsasolnám. Esetleg egy Deathly Hallows forgatás kellős közepén, és megsajnáltatnám magam, hogy Jajjj, kedves rendezőúr, nemsokára meghalok. A Harry Potter az életem. Nem lehetnék benne, mint statiszta? xD Kb. Valahogy így telnének a napjaim......

2009. dec. 25. 10:55
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkinek akit szeretek,készítenék valami kedves "handmade" ajándékot,aztán örvendeznék,vége a kínszenvedésnek.Juhéééééééjjjjj!
2009. dec. 25. 11:06
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Úgy csinálnék, mintha nem is tudnám, h +fogok halni.:) Barátaimnak azért elmondanám és búcsút vennék szeretteimtől.:)
2009. dec. 25. 11:18
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Találkoznék az összes barátommal.buliznék éés elveszteném a szüzességer mert nem akarok szüzen meghalni :$ :D
2009. dec. 25. 11:23
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Jaaj,de jó vagy uccsó!
2009. dec. 25. 11:30
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
igenigen tudom :D xD
2009. dec. 25. 11:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
ezt az időt a gyermekeimmel tölteném, igyekeznék minél több tanácsot adni nekik
2009. dec. 25. 12:00
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
nos igen én kirabolnék egy bankot és elkölteném az összes pénzt, majd végig mennék az utcán és beszólnék mindenkinke....
2009. dec. 27. 20:33
 9/17 anonim válasza:
100%

Én elmennék a vidámparkba.

Megcsókolnék minden helyes fiút a buszon és azt mondanám magyarázatként , h bocs de 3 nap múlva úgyis hulla leszek.xD

2010. jan. 8. 18:23
 10/17 anonim válasza:

ez jó:)

Am én is a barátaimmal tölteném az utolsó perceimet

2010. jan. 9. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!