Szerintetek van értelme egyáltalán válaszolni?
Akármit válaszolok leszavaznak. ha jó, ha rossz. Ha igazam van, ha nincs. Eddig még sosem emelkedett a "hasznos" válasz adási százalékom.
Akármit mondok, mindig csak lehurrognak.
Pedig én igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni é segíteni.
Tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, de engem akkor is idegesít.
Már azon gondolkodom, hogy nem is válaszolok több kérdésre, mert egyszerűen nincs értelme.
Ti hogy gondoljátok?
Én tudom, hogy amit mondok, az értelmes, és nem törődök azzal, hogy más hogy áll hozzá. Azzal senki se fogja elrontani a napom, mert leszavazza a véleményem. =)
Van 1 kérdésem, ha írsz ahhoz, szívesen felpontozlak. =)
Mondjad!
Melyik a kérdésed?
Ha tudok, válaszolok rá.
Amúgy alapvetően engem se érdekel. Ha néhányan mellém állnak, akkor a többieket már magasról...
De azért egy idő után már idegesít, hogy a válaszaim 99%-ra alacsonyabb pontot kapok, mint az átlagom és mindenki csak fikáz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__544419-..
Szerintem tudsz rá válaszolni. =D
Amúgy meg ne foglalkozz az ilyenekkel, mert felesleges. Sőt, ha nagyon leszavaznak, akkor onnantól kezdve nem is kell figyelned a szavaidra, mert bárkit megsérthetsz, jobban úgyse szavaznak le =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!