Hogyan idézhetek elő magamnak rémálmokat?
Figyelt kérdés
A könyvek, filmek nem sokat segítenek.2014. ápr. 27. 14:36
1/7 anonim válasza:
Miért akarsz magadnak rémálmokat idézni?!
3/7 anonim válasza:
Este kajálj be későn,majd rögtön feküdj le,szerintem segit.
4/7 anonim válasza:
Idd le magad,egyél össze vissza mindent, vegyél be pár xanaxot ,vessz össze mindenkivel,verekedj össze egy öreg nénivel ,utána nézz meg egy jó filmet (pl.Sinister)Tuti!
5/7 anonim válasza:
A 3-as mondta jól.
Lefekvés előtt kajálj be és aludj hason. A rémálmok leginkább az alvás közbeni mellkasi nyomással jönnek elő, valamint az emésztéstől is.
Persze igyál folyadékot is, ha reggel nem akarsz baromi szomjasan ébredni. Egyébként így sem biztos, hogy emlékezni fogsz az álmodra csak annyi, hogy nyugtalan éjszakád lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
gyakran szoktam hason aludni, meg későn enni is, de semmi ilyesmit nem tapasztalok.
2014. máj. 9. 09:48
7/7 anonim válasza:
Én viszont elég sokszor. :)
Akkor azt csináld, hogy ne igyál folyadékot esti kaja után. Én mindig akkor álmodok rosszakat, ha a szervezetem is "rosszalkodik" vagy rossz hatások érik. A kellemetlen emésztés pl. ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!