Amikor az ebay-on licitálok, és az utolsó 10 másodperc van, akkor az utolsó hanyadik másodpercben kell ajánlatot tenni, hogy az oda is érjen?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 10:06
1/2 anonim válasza:
Én általában kivárom míg már csak 5-4 másodperc van vissza, csak akkor ciki, ha az előtted licitáló beállított olyat, hogy egy bizonyos összegig túllicitáljon mindenkit automatikus a rendszer.
2/2 anonim válasza:
Ez az internetkapcsolatodtol is fugg.
Amugy en mar az evek alatt megtanultam, hogy nem eri meg ott gorcsolni a gep elott es kormot ragva izgulni, hogy vajon valaki tullicital vagy sem.
Ha valami megtettszik erosen elgondolkozom, hogy mennyi a maximum amit raszanok. Ennel az osszegnel nem megyek feljebb, mert az ember hajlamos a licitalas heveben (a nyeres lehetosege a szeme elott lebegve) tobbet licitalni,mint amennyit megengedhet maganak.
Ezt elkerulendoen vagy 1 nappal a lejarat elott beallitom, hogy max licit x, vagy ha napkozben van a licit lejarat es epp ott vagyok a gep elott, akkor figyelem, es az utolso 20 masodpercben teszem ra az altalam raszant maximumot. Elotte nem licitalok fillereket, mert nem eri meg az idomet ott vesztegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!