Mi a különbség az X-factor és a Megasztár között?
Figyelt kérdés
csak elgondolkoztam..2009. dec. 22. 22:21
1/4 anonim válasza:
A stúdiónak a kinézete,nem?Megh az egyik rtl a másik tv2,de ezt lehet h rosszul tudom
2/4 anonim válasza:
Hát én ugy tudom rtl-en lesz, de a különbség, hogy kategoriág vannak, még életkorba is , itt nem lesz büvész együtt énekessel !!! És 16 év az alsó korhatár, tehát "lüszik " sem lesznek .
3/4 anonim válasza:
Az X-Factor annyiban más, mint a többi tehetségkutató, hogy itt négy kategóriában (14-24 év közötti fiúk, 14-24 közötti lányok, 25 év feletti indulók és duók vagy együttesek) indulnak az énekesek, és a zsűritagok egyben mentorok is az egyes kategóriák mellett. Ez természetesen újabb feszültségforrás, hiszen a produkciókat jobban magukénak érzik a más műsorokban csak kritikusként üldögélő beszélő fejek, a műsor brit eredetijében (amit az USA-ba is átvisznek majd) nem egy esetben elég csúnyán beszólongatnak egymásnak, ami egyrészt hitelesebbé teszi az egészet, másrészt állandó témát szolgáltat a bulvárlapoknak, ezzel növelve a nézettséget.
4/4 anonim válasza:
Na és hogyan juthatok be az X factorba?Hogyan lehet jelentkezni?22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!