JohniDaren kérdése:
Ti melyik bandát szeretitek jobban? Green day vagy Linkin park?
Figyelt kérdés
(Aki rá ér irhat indoklást is)2014. ápr. 17. 10:32
11/19 anonim válasza:
Én is jövök a Linkin Parkosokhoz, mivel ők a kedvenceim,de a Green day is okés. :)
12/19 anonim válasza:
Linkin Park számomra a legjobb de a Green Day is elég jó
13/19 anonim válasza:
GD 4ever & after <3 Imádom őket, Billie Joe hangja sokkal jobban tetszik, mint a Linkin parkos csávó hangja (neve nem ugrik be :D ). És kismillió számukat imádom, míg Linkin parkosat csak 3-4-et.
14/19 anonim válasza:
Egyértelműen Lnkin Park, annak is inkább az első 3 albuma, a Green Day számomra túl gyenge, nem tud felpörgetni, de néha azért egy-két számukat meghallgatom.
15/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
" Mindenkinek köszönöm a választ! 7:0 eggyértelmű,"
Mi egyértelmű? Egyébként már volt ilyen kérdés, tessék itt 9:4-re nyert a Linkin Park:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3455570-gree..
Ráadásul ha még én is írtam volna, akkor 10:4 lenne...:)
16/19 anonim válasza:
Én a Linkin Parkot jobban szeretem, Green Dayt kevesebbet hallgatom.
Ez nem jelent semmit, hogy ki mit szeret. Én pl. szeretem Csajkovszkijt, Dvorakot, Lisztet... Nem mérvadó. :D
17/19 1112 válasza:
Én ugyanannyira szeretem mind2-t
18/19 anonim válasza:
A Linkin Parkot. :) Kedvenc bandám, szinte minden számukat hallgatom, de a Green Day is jó.
19/19 A kérdező kommentje:
8:8 Tehát ez döntetlen és itt azt hiszem le is zárhatom a kis szavazást. Köszönöm az összes választ! :)
2014. máj. 5. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!