Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy szilveszterko...

Nagyon gáz, hogy szilveszterkor itthon fogok ülni egyedül?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

Darth Vader

21/F

én a szüleimmel fogom tölteni

2009. dec. 22. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Mindenki lesz@rja, hogy darth véder vagy és idegesítő is
2009. dec. 22. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Háát sztem azért van otthon valaki szilveszterkor mert nincs jobb dolga nem hiszem hogy egy jó kis társaság helyett inkább otthon ülnétek magyarán nincsenek jó barátaitok haverjaitok. Nem mondom, hogy nekem hűdesok van de probálok tenni ellene, hogy az év uccsó napját is eluncsizzam nem azt csinálod mindennap úgyis? Hát legalább ilyenkor örüljünk meg =D Mégiscsak egy újjabb év vár ránk akármilyen is lesz az. Gépezni bazze bármikor tudsz. Az más ha valaki még fiatal nagyon vagy ha valami egyéb okod van rá, vagy ha tényleg nem hívtak sehova... 16/L
2009. dec. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!