Nagyon gáz, hogy szilveszterkor itthon fogok ülni egyedül?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:12
1/13 anonim válasza:
nem gáz. én már a 18at töltöm és minden évem ilyen...
egyszerűen nem szeretek olyan tömegnyomorba menni.. inkább itthon ülök, gépezek zenét hallgatok. megvárom az újévet. és utána meg alszok :)
2/13 anonim válasza:
én is itthon űlök majd.msnezek azokkal akik szintén otthon maradtak tv-zek és zenét hallgatok:)
3/13 anonim válasza:
Igen gáz, és szerinted ez fog érdekelni bárkit is? Amúgy engem 2 helyre is hívtak, tavaly 3-ra is, de tavaly is itthon maradtam és most is ez a terv, úgyis idegesítőek lennének.
5/13 anonim válasza:
én is egyedül leszek, de nem leszek magányos
6/13 anonim válasza:
hát..én is itthon ülök. tavaly voltam a barátnőmnél és ott aludtam, hülyültünk és stb. de msot itthon töltöm az új évet
7/13 anonim válasza:
Még nem biztos,de lehet,hogy én is itthon leszek. Az a kérdés,hogy téged zavar-e.Ha igen,próbálj meg valamit beszervezni...
9/13 A kérdező kommentje:
És ti hány évesek vagytok?
2009. dec. 21. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!