Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Emberek mit csináljak? Egy...

Emberek mit csináljak? Egy emos csajjal vagyok egy szobában aki vagdossa magát.

Figyelt kérdés
Én egy egyetemista vagyok aki egy kollégiumban lakik, ráadásul fiú vagyok. Az történt, hogy én éldegéltem békésen 1 teljes évet egyedül a kolesz szobámban (ami egy személyes, eredetileg), mikor egyszer csak jöttek a melósok és behoztak még egy ágyat és egy szekrényt, aztán a koleszigazgató közölte, hogy lesz egy új szobatársam. Na amikor megláttam, hát...... Egy emos csaj volt, csodálkoztam rendesen, de a baj akkor kezdődött mikor beköltözött. Állandóan vagdossa magát, minden tiszta vér (múltkor is én mostam fel a véres padlót!), ráadásul soha egy rohadt szót sem szól, tiszta antiszociális (nem értem, hogy az ilyet, hogyan veszik fel egyetemre), és ha mondasz vmit neki, akkor kapásból megsértődik. A többi koleszszoba megtelt, az igazgató se őt se engem nem költöztet el más szobába, ráadásul a többi csaj fél tőle, ezért az igazgató úgy döntött, hogy hozzám teszik be. Ráadásul mennek a pletykák, legendák, találgatások, hogy vajon mi ketten mit csinálunk egy szobában (a verekedéstől kezdve, a drogozáson át, a szexig már mindenféle verziót hallottam, persze egyiket sem csináltuk). Lassan már viperával alszok, mert ez este hol pityereg (persze megkérdezni fölösleges, hogy miért mert úgysem válaszol vissza), hol csak bámul ki az ablakon. Na szóval, most komolyan, szerintetek mit tegyek?
2009. dec. 20. 23:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami pszichológus a közelben?
2009. dec. 20. 23:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
pszichológus nál volt már?
2009. dec. 20. 23:26
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
tedd tele a cuccait hashajtóval. Ha már a kiszáradáshoz került, kihívod a mentőket, elviszik a gyogyiba, és lesz egy pár nap nyugtod.
2009. dec. 20. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
jól néz ki? ha igen, próbálj meg vele összebarátkozni, és keféld meg.
2009. dec. 21. 00:26
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
agy neki egy csókot és próbáld meg lefektetni . istenem mit nem adnék hogy 1 emos kiscsajja legyek egyy szobába.
2009. dec. 21. 01:35
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem azt akarja, hogy jól megdugd
2009. dec. 21. 02:12
 7/15 anonim ***** válasza:
55%

1. Dugd meg, neki ártani biztos nem ártasz vele, neked meg jó :)

2. Szard le, mit foglalkozol vele? Hadd vagdossa magát a sarokban, meg hadd sírjon, felteszed magadra a fülest aztán se nem látsz se nem hallasz kész.

2009. dec. 21. 02:49
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
botrányos p*csa lehet eza lúvny*k. Sztem ne is nézz rá, húzd ki ezt a kis időszakot :D pár év azt megszabadulsz tőle. Elég gáz a helyzet, kitartás!
2009. dec. 21. 04:34
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Ennyire felizgat benneteket egy ijesztő ember? :P
2009. dec. 21. 13:01
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Segíts neki elvágni az ereit, hogy elvérezzen.
2009. dec. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!