Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek nem undorító, ha...

Szerintetek nem undorító, ha más előtt fogmosáskor köpködnek? Koliszoba, van a szobában mosdókagyló és nem csak kiöblítik a szájukat, hanem kiköpik. Miért nem megy ki a fürdőbe? Még hallani is rossz, de ha épp eszek, kimondottan undorító.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 00:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

mondd csak, hogy öblíted úgy ki a szádat, hogy nem köpsz?

Kinyitod, azt majd csak kicsorog?

2011. ápr. 6. 00:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Még a tévémaci is köpött...
2011. ápr. 6. 00:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt én sem értem. :D Jó, nyilván nem szükséges köpködni mint a láma, de nem tudom, biztos ezt tanulták a TV macitól... Amúgy szerintem nem undorító, fogat mos, kiköpi, természetes. Mikor az utcán köpködik ki a nyálukat mindenhova a tahók, na az undorító.
2011. ápr. 6. 00:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A fogmosás nem undorító.

Az az undorító, ha valaki nem mos fogat.

Szerintem.

Úgy meg elég nehéz hatásosan öblíteni, hogy nem köpsz utána...

2011. ápr. 6. 03:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki kollégiumba megy lakni, annak alkalmazkodni kell a lakótársaihoz!

Bizony, ott előfordulhat, hogy hallgatnod kell a többiek mosdóba köpését, szagolnod a lábszagát, eltűrnöd a rendetlenségét, késői olvasását, stb...

De változtathatsz : menj önálló albérletbe, és akkor nem kell senkihez sem alkalmazkodnod!

2011. ápr. 6. 03:28
 6/10 anonim ***** válasza:
a köpködés undoritó és illetlen mások előtt, de a fogmosáskor egész más a helyzet! Engem akkor nem zavar!
2011. ápr. 6. 06:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök normális dolog,persze van aki hagyja kifolyatni a szájából,de erőteljesebben és biztosan kijön minden a szájból ha kiköpik.Én még gargalizálni is szoktam, van akinek az undorító.
2011. ápr. 6. 11:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Én általában nem kifejezetten köpök, persze előfordul, de az "öblítővíz" elég szokott lenni ahhoz, hogy az összes fogkrémmaradvány kijöjjön, legfeljebb többszö megismétlem.

De ti nem olvastátok el rendesen szerintem a kérdést. A szobában bent. Ott igenis undorító, ha valaki épp eszik pl. Meg amúgy is.

2011. ápr. 6. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát ha te csak az undoritó választ fogadod el, akkor ne kérdezd a véleményünket! :(
2011. ápr. 6. 12:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Én csak nem értem, hogy miért mindig az alkalmazkodással jönnek. Az, hogy koli, nem azt jelenti, hogy minden körülmények közt mindenhez kell, vagy egyáltalán lehet alkalmazkodni. Ha az embernek étkezés közben felfordul a gyomra a köpködéstől, azon nem nagyon lehet segíteni, az nem alkalmazkodás kérdése. Ha valaki nem tud elaludni, nem tud tanulni, ha beszélgetnek körülötte, vagy felébred, ha felkapcsolják a villanyt, az nem alkalmazkodás kérdése.

Nálunk otthon az a szokás, hogy a fürdőben mosunk fogat, nem mondjuk a konyhában, pedig ott is van mosdó. Főleg, ha esznek körülöttem.

2011. ápr. 6. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!