Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Zippo benzines öngyújtót...

Zippo benzines öngyújtót vettem a bátyámnak születésnapjára, feltöltettem, azóta enyhe benzinszag van a szobában. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Nem nagyon erős a szag, elég gyengén érezni, viszont kedves bátyám már kiszagolta. Pedig be van csomagolva az öngyújtó. Megnéztem, sehol sem folyat, ám megijedtem hátha valami gond lehet. Volt már a kezemben ilyen márkájú cucc, semmiféle szagot nem éreztem akkor. A kérdésem tehát az ilyen eszközt használókhoz az, hogy alapjáraton mennyire érezni ezt a szagot, mennyire tud zavaró lenni? esetleg más tapasztalatok, vagy tanács amire ügyelni kéne használatkor?
2011. jún. 18. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz, ha a megfelelő kategóriába írod a kérdést.
2011. jún. 18. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Félek hogy a bátyám rájön..... és akkor kapok a fejemre... :D így tehát elárultam kapcsolatomat Vele,így ez már családi kapcsolatok kategória.
2011. jún. 18. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért is kapnál a fejedre? Hiszen a születésnapjára vetted.

Egyébként próbálj meg szellőztetni! (Ha kell, egész éjjel.)

2011. jún. 18. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, csak maradnék az eredeti kérdésnél....NORMÁLIS HOGY SZAGA VAN AZ ÖNGYÚJTÓNAK?
2011. jún. 18. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tudok mondani, hogy nálunk egy időben a rokonságban mindenkinek ilyen volt. Volt a kezemben vagy 10, egyiknek sem volt benzin vagy akármi más szaga.

Töltés után egy ideig még talán lehet, de szerintem később nem kellene annak lennie.

Mikor lesz a bátyád születésnapja? Ő ért az ilyesmihez?

Esetleg elviheted addig oda, ahol vetted vagy ismerőshöz, ilyesmi üzletbe stb., hogy nézzék meg rendesen van-e összerakva stb.

2011. jún. 19. 05:03
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ...:D

a probléma megloldódott, két hét múlva fogom neki odaadni.... :D mégegyszer köszönöm, főleg az utolsó válaszolónak... .:)

2011. jún. 19. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!