Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez miféle stílus akar lenni?...

Ez miféle stílus akar lenni? (katana)

Figyelt kérdés

[link]

Nah most fennáll a lehetősége, hogy csak átlagos shounen manga stlye XD de szerintem lehet rá esély, hogy van valami ilyesfajta stílus...

#kendő #katana #kenjustu
2014. ápr. 8. 02:34
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem kitalált, mert a katanákat főleg gyors (első)támadásra szokták használni. Ebből a testhelyzetből elképzelhetetlennek tartom, hogy bármi gyors támadó és védekező mozdulatot lehetne tenni.

Igaz megjegyzem egyáltalán nem vagyok otthon ezekben a témákban.

2014. ápr. 8. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

de én igen! Kenjutshuzok kb 10 éve, de ez a beállás nem ismert számomra. De jól néz ki! XD Persze ez manga itt nem igazán foglalkoznak a valósággal, de egyépként ebből a testhelyzetből ha a bal lábával hátra lép, akkor egy oldalvágást, vagy egy egyenes függőleges vágást is meg lehet csinálni. De ezt nem szoktuk, mert igazi harc közben értelmetlen.

Tisztelettel

Musashi 92

2014. ápr. 9. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Katoriban van hasonló mozdulat. A lényege, hogy a sisakot kikerülve tudjon függőlegesen vágni.

https://www.youtube.com/watch?v=cQB5Lc1C_a8&feature=player_d..

2014. ápr. 9. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok

teljesen igazatok van

2014. ápr. 9. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem van értelme így fogni a karod egy részt az ellenfél csodálkozhat, mert nem látott ilyet másrészről pedig függőleges vágást vissza lehet verni vele oldalról belépni majd vágni. (bár lehet, hogy ez csak elméletben megy ilyen jól xD)
2014. ápr. 10. 01:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Tisztel kérdező, volt már kezedben Katana? Vagy vivtál már bárki ellen is bokkennal? Ez nem megy olyan könnyen mint ahogy leírtad. ha az ellenfelem így álna be egy gyors szúrással kivégezném, egy alap állást nem szabad így indítani.A kardod mindig elötted legyen.
2014. ápr. 10. 09:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vívtam még, de volt már a kezemben, van is egy kardom kb diszkard - gyakorló kard közötti átmenet (szal nem olyan gyenge sz@r de nem is lenne való harcra)
2014. ápr. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!