Ez miféle stílus akar lenni? (katana)
Nah most fennáll a lehetősége, hogy csak átlagos shounen manga stlye XD de szerintem lehet rá esély, hogy van valami ilyesfajta stílus...
szerintem kitalált, mert a katanákat főleg gyors (első)támadásra szokták használni. Ebből a testhelyzetből elképzelhetetlennek tartom, hogy bármi gyors támadó és védekező mozdulatot lehetne tenni.
Igaz megjegyzem egyáltalán nem vagyok otthon ezekben a témákban.
de én igen! Kenjutshuzok kb 10 éve, de ez a beállás nem ismert számomra. De jól néz ki! XD Persze ez manga itt nem igazán foglalkoznak a valósággal, de egyépként ebből a testhelyzetből ha a bal lábával hátra lép, akkor egy oldalvágást, vagy egy egyenes függőleges vágást is meg lehet csinálni. De ezt nem szoktuk, mert igazi harc közben értelmetlen.
Tisztelettel
Musashi 92
Katoriban van hasonló mozdulat. A lényege, hogy a sisakot kikerülve tudjon függőlegesen vágni.
https://www.youtube.com/watch?v=cQB5Lc1C_a8&feature=player_d..
#1-es vagyok
teljesen igazatok van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!