Miről lehet felismerni külsőre a zsidókat?
Istenem mennyi ***ta ember. Hol kampós az orruk? Ezek szerint az összes olyan ember akinek görbe az orra az zsidó?
Gratulálok... Esetleg a göndör hajukról, na meg persze a ruházatukról, kipa stb.
"A kampós orr, a legömbölyített áll, a vörös haj és a szeplősség pl zsidó jellemzők."
Igen? Elég szépen néztek volna ki a zsidók az őshazájukban szeplős arccal fehér bőrrel. Menj ki izraelbe azt nézd meg hány vöröshajú , szeplős van ott te fas*kalap!
- az ortodox öltözetűeket nyilván fel lehet ismerni az öltözetükről
- a civilben járók között aki csak felvette a vallást és nem zsidó származású, azt nyilván sehogy nem ismered fel,. mert az bárki lehet
- aki zsidó származású, azt arcvonásról, külső jegyekről, viselkedésről, ízlésről stb fel lehet ismerni, de ezt nehéz leírni (ahogy az arabokat, törököket, kínaiakat is nehéz összekeverni pld egy svéddel)
- jó lenne, ha a kérdező leírná, hogy ezt miért kérdezi, mert így nehéz válaszolni
Érdekes...
Horgas orrom, oldalt állandóan loknisodó hajam, és húsos szám, kerek arcom van.
Mindezeket anyám felől örököltem, és láss csodát az egész család onnan hithű katolikus vagy református...
Ja és kék a szemem, és tejföl szőke voltam, elég széles vállal, és erős izomzattal/csontozattal.
Akkor én most zsidó-árja vagyok, vagy mi?...
Szánalmas ez a külső tulajdonságok alapján való besorolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!