A kampós orr, a legömbölyített áll, a vörös haj és a szeplősség pl zsidó jellemzők.
2010. júl. 22. 07:07
22/37 anonim válasza:
külsőre semmiről,mivel ez egy vallás,nem pedig egy FAJ,ti FAJparasztok.Annyi a különbség,mint már írták előttem,hogy kb. 10szer olyan intelligensek mint a magyarok általánosságban.A HOZZÁSZÓLÁSOMAT PEDIG NYUGODTAN LEHET TÖRÖLNI,MINT EDDIG,MEGSZOKTAM,HOGY EZEN A SZARDOMBON(M.O.) NINCS DEMOKRÁCIA!!!
2010. aug. 25. 08:42
23/37 anonim válasza:
Kampós az orruk és általában göndör a hajuk, ha nem is teljesen de nem is szög egyenes.
2010. aug. 26. 21:46
24/37 anonim válasza:
Nekem se kampós orrom, se göndör hajam (utóbbi sajnos), nem vagyok komoly beosztásban, még gazdag sem vagyok. Csak egyszerűen zsidó, meg ugyanolyan mint bárki más. Minek kellene általánosítani? Az átlag zsidó ugyanolyan, és ugyanúgy él, ugyanolyan gondjai vannak, mint a többi magyarnak.
2010. aug. 27. 11:35
25/37 anonim válasza:
2010-04-09 11:24-es Ezért volt Magyarországon egy zsidó származású költő zseni, aki ráadásul kikeresztelget nemzeti magyar. Még is erről az egyről nevezik el a zsidók minden polgári intézményüket.
2010-08-25 08:42-es Nem ittleigensek csak néhány kivételtöl eltekintve jobban álcázzák a hülyeségüket. A kivételek viszont lerontják az átlagot.
2010-08-27 11:35-ős viszont a te gyereked lehet vezető és média személyiség is, de a magyar ember gyereke csak akkor, ha zsidóval csinál gyereket.
Egy haverom kereszt apja zsidó (igen bár milyen bizarr is, ő amúgy nem) a haverom meleg bár nyíltan nem válja, vannak ismerősei a médiában. Egyik országos TV-nél összeköttetése ellenére úgy utasították el, hogy jó hogy zsidó de nagy baj hogy nem meleg. Bár tudjuk hogy nem a melegsége, hanem a hátsó fele érdekes az ottani vezetőknek, és ő ebből nem kért.
2010. dec. 8. 10:57
26/37 anonim válasza:
sokan azt mondják hogy a zsidóság az egy vallás , ÉN IS ZSIDO LÁNY VAGYOK , és sok zsido ismerősőm van és teljesen mások kinézetre mint az átlagos fehérek emberek barna haj nagyonn orr stb ...de ugyan ekkor van olyan zsido ismerősőm akiről az életbe nem mondod meg hogy zsido mert csak a vallásban hiszik !!és nem egy vallás hanem egy emberi fajnak is lehet mondani . vannak olyan emberek aki felveszik a zsido vallást de fehér emberek, vannak a zsido származásu emberek akiken látszik hogy zsido.
kikérem magamnak a zsidóság nem csak csak egy vallás . :))
2010. dec. 9. 21:12
27/37 anonim válasza:
az előző kommentelő vagyok . bocsánat ha valami nem volt értelmes benne csak nem tudom még a magyart olyan jol mert izraelből költöztem nemrég ide :DDBOCSII
2010. dec. 9. 21:14
28/37 anonim válasza:
Utolsó, ha nem vagy kamu küldj egy privit!
2010. dec. 11. 05:40
29/37 anonim válasza:
Onan hogy nincs faszukon bőr xD
2010. dec. 26. 22:36
30/37 anonim válasza:
onnan hogy egy magyar embert mellé beraknak akkor nem lehet összehasonlítani a zsidóval...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!