Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már cikis buszjeleneted? :D

Volt már cikis buszjeleneted? :D

Figyelt kérdés

nekem is volt 1pár.:D

pl mikor szálltam fel a buszra magassarkúba voltam(ünnepség volt)amit a bokánál kellett összecsatolni...és szálltam fel a buszra és valahogyan elakadt a cipőm orra és leesett csak a bokámnál a csat tartotta és úgy kellett végig mennem az egész buszon, hogy húztam magam után a cipőm:'D és mivel eléggé magas sarka volt sántítottam szóval mindenki engem nézett és röhögött:'D

Hát akkor eléggé ciki volt:DD

2009. dec. 17. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

egy középsulis osztály lehetett a buszon, csak fiúk. hátul van hely, hát elindultam hátra. szoknyában voltam, ha annyi millióm lenne, ahányszor felhúzták, gazdag lennék :D

mennék az ajtóhoz, busz nagyot fékez, én meg egy pasi ölébe huppantam :D

egy csomó dolog történik velem, nem csak a buszon :D

14/L

2009. dec. 19. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

háát nagyba megyek haza este.. ülök a négyesben és épp kanyarban állok fel h leszálljak erre elvesztettem az egyensulyom és az egyik lábam kb fejmagasságig felemelkedett .. :D ááh nem volt gááz és még egy helyes csávo is ott állt.. :D

aztán állok ott az ajtoba és elkezdek szakadni mer annyira vicces voolt és egyedül nevettem.. nemgááz.. XD :D

16L

2009. dec. 19. 19:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én hülye a kanyarban áltam fel és majdnem beleestem egy férfi ölébe. Alig vártam hogy leszálhassak.
2009. dec. 20. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
XDDDDDDDDD
2010. júl. 26. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

pont szálltam fel a buszra.. ami mellesleg tele volt. és egy hatalmasat estem pont a buszvezető ölébe -.-"

17L

2010. júl. 29. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!