Volt már cikis buszjeleneted? :D
nekem is volt 1pár.:D
pl mikor szálltam fel a buszra magassarkúba voltam(ünnepség volt)amit a bokánál kellett összecsatolni...és szálltam fel a buszra és valahogyan elakadt a cipőm orra és leesett csak a bokámnál a csat tartotta és úgy kellett végig mennem az egész buszon, hogy húztam magam után a cipőm:'D és mivel eléggé magas sarka volt sántítottam szóval mindenki engem nézett és röhögött:'D
Hát akkor eléggé ciki volt:DD
egy középsulis osztály lehetett a buszon, csak fiúk. hátul van hely, hát elindultam hátra. szoknyában voltam, ha annyi millióm lenne, ahányszor felhúzták, gazdag lennék :D
mennék az ajtóhoz, busz nagyot fékez, én meg egy pasi ölébe huppantam :D
egy csomó dolog történik velem, nem csak a buszon :D
14/L
háát nagyba megyek haza este.. ülök a négyesben és épp kanyarban állok fel h leszálljak erre elvesztettem az egyensulyom és az egyik lábam kb fejmagasságig felemelkedett .. :D ááh nem volt gááz és még egy helyes csávo is ott állt.. :D
aztán állok ott az ajtoba és elkezdek szakadni mer annyira vicces voolt és egyedül nevettem.. nemgááz.. XD :D
16L
pont szálltam fel a buszra.. ami mellesleg tele volt. és egy hatalmasat estem pont a buszvezető ölébe -.-"
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!