Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már cikis buszjeleneted? :D

Volt már cikis buszjeleneted? :D

Figyelt kérdés

nekem is volt 1pár.:D

pl mikor szálltam fel a buszra magassarkúba voltam(ünnepség volt)amit a bokánál kellett összecsatolni...és szálltam fel a buszra és valahogyan elakadt a cipőm orra és leesett csak a bokámnál a csat tartotta és úgy kellett végig mennem az egész buszon, hogy húztam magam után a cipőm:'D és mivel eléggé magas sarka volt sántítottam szóval mindenki engem nézett és röhögött:'D

Hát akkor eléggé ciki volt:DD

2009. dec. 17. 19:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Seggre estem a saras buszon, és persze fehér nadrágban voltam. Kitört a röhögés körülöttem rendesen, úgy néztem ki mint aki besz*rt, és úgy is kellett hazasétálnom, de gáz volt:D
2009. dec. 17. 20:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

xDDDDDD jááááj:D

volt:D

sulinál van a buszvégállomás:DD tél volt pont egy éve...mögöttem pár jó pasi....három lépcsős hátsóajtó...bnőmnek mondtam h csak most ne essek el...erre megcsúsztam,lelépcsőztem a seggemen és egy pocsolyába landoltam XDDDDD

nem röhögtek a képembe még segítettek is,de az tuti hogy belülről szívrohamot kaptak a röhögéstől:DDDD

2009. dec. 17. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én most hétfőn csúsztam el a sáros lépcsőn, mikor leszálltam.
2009. dec. 17. 21:45
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

ma 20:33-as vagyok xD

amugy szerintem nem ciki ez hogy elesik valaki,emberből vagyunk...

2009. dec. 17. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de jót röhögtem most. :D

Na nekem is volt. Magas sarkúba voltam, és fékezett egy oltári nagyot a busz, én meg rendesen kicsavarodtam, és esés közben kirúgtam egy másik csaj lábát is. Jaaj de gáz volt. xD

2009. dec. 18. 04:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát olyan hogy elestem a buszon,csak egész kiskoromban volt, de cikis az volt mikor megbüntettek,de ez sem mostanában volt szerencsére
2009. dec. 18. 07:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Jahh:-) Ezek tök jók! Én egyszer úgy jártam, hogy szálltam le a buszról tök vidáman, és amint léptem volna le a lépcsőn, rámcsapódott az ajtó, és beszorítoitt. Hát elhihetitek milyen hangot adtam ki :-) Kissé kiröhögtek az emberek :-D
2009. dec. 19. 13:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem... de az egyik barátomat egyszer odacsukta a buszsoför, ugy hogy a táskája meg a keze benn volt a többi része meg kinnt, és vagy 100 méteren keresztül szaladt a busz mellett, hiába kiabált mindenki hogy álljon meg... hál isten nem lett semmmi baja:))) utána nagyot nevettünk
2009. dec. 19. 15:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát épp ma reggel láttam hogy odacsuktak egy babakocsit, de nagyon...nem röhögött senki... :D
2009. dec. 19. 16:54
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
húú de durva az utolsó elötti!! :D:D
2009. dec. 19. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!