Veletek volt már cikis történet a metrón?
szeritnem megszámlálhatatlanul sokszor estem pofára leszállásnál, menetközben mindig eldőlök valamerre....
metróval történni nem történt semmi asszem, de villamosba szorultam már be majdnem, meg egyszer a hév ajtaja így kinyilt egy kicsit menet közben, nem tudom hoyg cisnálta, és egy sráccal fogtuk ketten mert jött a huzat:D de rögtön észrevette a sofőr és megállt, egy pár másodpercig tartott a csoda.
viszont ha metron bombariadó van ééén tuti ott vagyok valahol =/
Mentem Gazdagrétről Kispestre, felszállok a 2-es metróra a Délinél. Lemegyek, ott egy alter/hippy/rocker srác, kicsit részegen, egy rommá használt gitárral. Meg egy hölgy, aki gondolom a barátnője volt.
Úgy kezdődött, hogy megyek hátra, jön a metró, és elkezdett énekelni, hogy a metró olyan, mint az élet, jön, megy... Mondom király, egy kicsit röhögtem. :D Megállt a metró, én felszálltam az utolsó kocsiba, és utánam jött. Ráadásul baloldalra ültem, ahol 2 hely van a sarokban. Beül velem szemben a csajjal, ránéz a táskámra, és elkezdi, hogy ő is mennyire szereti a Led Zeppelin-t. (Ez van a táskámra írva.) Mondom király. Elkezdett randomra játszani tőlük, majd jött egy kis Tankcsapda, amit elkezdtünk énekelni. Ofkorsz a Moszkva után, vagyis szinte tele volt az egész szerelvény. De baromi jó volt, laza. Sajnálom, hogy a Deákon leszálltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!