Lehet erre ésszerű magyarázat, vagy csak én kombinálom túl?
Nem jár valamelyikőtök sportolni? Vagy nincs külön foglalkozása a lányodnak?
Simán el tudom képzelni, hogy az öltözőbe hozzákeveredik a ruhához vagy ha úszni jár valaki a törölközőhöz a padról stb. A fiaim volt hogy idegen tornagatyát is eltettek a tornazsákba. Mivel már felnőtt méretük van, és nem rendes tornaruhába tesiznek hanem kék rövid gatyába, a férjem is feltételezhette volna, hogy megcsalom, és új emberke hagyja itt a cuccait. A fiaim nem is tudtak az új szerzeményről.
Lehet, hogy a cuccok pakolása közben kiesett, és párod vagy a lányod bedobta a fiókba, mert látta hogy össze van tekerve, tehát tiszta.
Szerintem nincs jelentősége.
Azt még csak-csak ha nehezen is de elt tuodm képzelni, hogy egy nős férfinak afférja legyen. De hogy a nő egy családos, gyermekes nő lakására menjen amig a feleség nincs otthon, na ahhoz azért már bátorság, vakmerőség kell. És még a zokniját is otthagyja. Ráadásul a te fiókodban :) Ez kérdező sok.
ne kombinálj, biztos hogy nem járt ott senki. :) :v Hagyj időt és majd kiderűl hogy honnan a zokni :)
Én is azt tartom logikusnak,hogy valahogy belekeveredett egy tornazsákba.
Fiam is volt,hogy véletlenül más holmiját hozta haza.
Na valamiért nem küldte el amit írtam. Szóval sajnos van jó pár kolléganőm aki csalja a párját és van köztük olyan is aki eljár apuka lakására, vagy éppen fordítva mikor melyik lakás a szabad. És amúgy nagyon rendes lány, meg nem mondtam volna róla hogy ilyen, de ez más téma csak annyit akartam vele, hogy sajnos nem egy ilyen nő van a környezetemben is.
Na de a zoknira visszatérve ha gyerek zokni lenne nem lenne gond, de ez egy adidas női titokzokni. És nem jár külön edzésre, az oviba ami van tormájuk az se mondható nagy tornának, mert a benti ruhában "tornáznak", át se öltöztetik őket. Mi se járunk már edzeni. Lehet majd elviszem keresztanyunak, hogy belekeveredett a gyerek cuccai közé, ha nem az övé akkor passz.
Esetleg nem aludt nálatok egy rokon.Pl. egy húg?
Egyszer nálunk a hugim bugyija okozott ilyen "fejfájást".
Nos, az en gyerekem egyszer ugy ment oviba, hogy a hímzett, tűz piros nejlon térd zoknikat felhúzta a harisnya alá.... Hat mit mondjak, eléggé megdöbbentem, amikor mentem érte..... Kis farmer szoknya, a zokni meg felhúzva combfixnek...... Az ovono ott röhögött rajtam, amikor látta mennyire megdöbbentem.
Ne kombinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!