Volt már akit azért hagyta el a párja mert munkanélküli?
Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 21:30
1/6 anonim válasza:
Mi van?
AZ ILYET ÚGY HÍVJÁK,HOGY ÉRDEKEMBER !
Párja ne már ha Nő akkor megértem mert mind egy pénzéhes mocsok ( tisztelet a kivételnek ) ha ilyen történik az a lényeg,hogy minél elöbb el kell felejteni az ilyen SEMMITÉRŐT és keresni keresni munkát valami jót és ha visszajönne a ez a utolsó luvnya minél elöbb elküldeni megalázni.
2/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő aki munkanélküli sajnos de remélem ez hamar változni fog konkrétan ultimátumot kaptam h ha 2 hónap alatt nem lelek akkor mehetek a pics@ba szerintem ilyenkor az embert nem lealázni kéne hanem segiteni.
2014. márc. 23. 21:44
3/6 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz, ha idöben megtudod, hogy nem érdemes erre számítani, és továbblépsz.
4/6 anonim válasza:
Bocsánat!
Párod dolgozik vagy Te tartod el?
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező ha ilyen ultimátumot kapsz akkor az a féreg nem is szeret, Hagyd ott és állj a sarkadra bizonyítsd be hogy többre vagy képes mint az hogy tőle függsz. Hagyd ott még ma és kezd új életet.
Ezen biztos meg fog lepődni. Jobbat érdemelsz, mert aki igazén szeret az támogat és nem ultimátumokat ad fel neked.
25/N
6/6 anonim válasza:
Azért azt nem ártana tudni, hogy MIÓTA munkanélküli a kérdezö!!! Mert ha évek óta és nem is igazán akar találni, akkor érthetö a párja reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!