Ázsia Centerben gyilkosság, szervkereskedelem?
Mi hiába beszéljük rojtosra a szánkat, amíg nem a hitetlenkedő ismerősének az ismerősével történik meg addig úgyis baromságnak és kitalációnak fogják tartani :)
Csak még azt monják meg nekem itt az annyira okosak, hogy hogy a bűbánatos kócós pékf@szából írna ide olyan akinek leborotválták a fejét, kiszedték a belső szerveit és holtan találták meg az alagsorban/kukában/próbababák között?!
Egyébként én sem akarom elhinni, hogy ez mind igaz, többször voltam Ázsiában és semmi sem történt velem, de nem értem miért kell lehülyézni, meg le retardáltozni látatlanban az embereket?! Olyannyira lehet igaz, mint amennyire nem. 50-50. Nos Te hülyézed le őt? Ez csak téged minősít, és mindenkinek szíve joga, hogy mit hisz el, mit hallott.
Akik a hajógyári szigetről eltűntek, azokat kereste a családja név szerint, kereste a média szintén név szerint. És most az utóbbi félévben úgy tűnik megtalálták azokat, akik rész vettek az eltüntetésben, és nevük is van: V László és társai. Még csak nem is kínai.
A híradások sem úgy szóltak hogy az ismerősöm ismerőse eltűnt, hanem keresem a fiam, keresem a testvéremet, így hívták, és közreadták a fényképét is. És a hozzátartozó is vállalta az arcát.
Sziasztok!
Tegnap előtt a barátnőmmel voltam Lilla nap alkalmából vásárolni az Ázsia Centerben - 2000 forinttal, amiből tudtam volna venni magamnak egy kardigánt, azt a neonos fajtát, tudjátok.
Akkor még nem olvastalak titeket...kár...éppenséggel szerencsém, hogy nem ülök itt kopasz fejjen, félhalottan, de csak egy hajszálon múlott...
Bementem próbálni, és nagy SZERENCSÉM, hogy a csizmám sarka "magával húzta a szőnyeget", és így felfedeztem a csapóajtót... Szinte sokkot kaptam, de csak a neonos felsőt és a pénztárcámat ejtettem el...
Nem képzelődtem, mert utána egy pillantást vetettem a próbafülkébe, de a kardigánnak és a pénztárcának már hűlt helye volt.
Elmondani nem mertem az ottani pénztárosoknak, mert féltem, hogy eltesznek akkor láb alól...és nem is áll szándékomban bárkinek bármit mondani, csak tanulságból mondtam el nektek.
A barátnőmnek is leesett az álla, de ő is csendben maradt.
TANULSÁG: SENKI NE LÉPJEN A KÖZÉPSŐ PRÓBAFÜLKÉBE, MÉG AKKOR IS, HA ELŐTTE ALAPOSAN MEGNÉZTE, HOGY NINCS-E OTT CSAPÓAJTÓ-SZERŰSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy nem lett volna szabad elmennem ilyen helyre, mert még csak 14 vagyok....
Ha lehet, kerüljétek el azt a boltot!!!!!
Nagyon cink dolgot mondok el nektek:
Apámmal az Omega Plázában voltunk gokartozni, és bementünk wcre. Én hangokat hallottam a szomszéd fülkéből, és villámgyorsan elhúztam a csíkot, de úgy, hogy ott közbe még folyt ki is.......xD
Nagyon vigyázzatok..:((
"Szinte sokkot kaptam, de csak a neonos felsőt és a pénztárcámat ejtettem el...
Nem képzelődtem, mert utána egy pillantást vetettem a próbafülkébe, de a kardigánnak és a pénztárcának már hűlt helye volt." Mivan???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!