Ázsia Centerben gyilkosság, szervkereskedelem?
Mi abban a furcsa, hogy ismerünk illetőket? Még jó, hogy neveket nem írunk!
A hatóságok meg eltusolják az ügyet politikai okokból. Arról se adnak mindennap hírt, hogy embereket késelnek meg néhány száz, ezer forintért, de ez még nem jelenti azt, hogy ilyen dolgok nem történnek meg.
az a furcsa hogy mindenki ismerősével ugyanaz ugyanott történik meg....Nem kérte senki hogy írjál neveket :))
csak úgy kiváncsi lennék egy ismerősre akivel megtörtént.:)))
még jó,hogy a maffiának semmi köze a szervkereskedelemhez, ugye?
azoknak, akik nem hisznek abban,hogy "Magyarországon ilyen megtörténhet" szíves figyelmükbe ajánlom a hajógyári szigetet, ahonnan nekem több ismerősöm tűnt el, és évek óta nem került elő..
persze mindenki saját maga rendelkezik az életével, és kísérti a sorsot, mindenesetre azzal tisztában kell lenni, hogy ha történne bármi, nem fog sem gyors sem hősi halált halni,nem adják le a híradóban sem, nem lesz fent még a neten sem, a rendőrség majd csodálkozik,hogy ilyenkor nem lehet mit tenni, "ez a szokványos eljárás" és az egyedüli forrás pár ember lesz, aki úgy inti óva a többieket,hogy "egy ismerősömmel történt.." és akkor majd jön pár ember aki azt mondja: " hé. nem létezik,hogy többször is megtörténhetett ilyen eset, pláne nem egy ISMERŐSSEL "
jó, persze senkit nem szeretnék téríteni, mindenki viselkedjen belátása szerint , és ha még mindig van szájíze az ázsiához vagy a hajógyárihoz akkor csak tessék, de szóljon előtte a szüleinek és a barátainak,hogy szereti őket, mert a kutya nem fogja őket megvédeni ha "bármi" történne, mert a rendőrség is egy olyan szerv, ami inkább ugat,mint harap, sajnos volt szerencsém megtapasztalni.. :S ahogy phoebe büfé mondta a jóbarátokban: "mindenki szabadon lehet hülye" :D
Helló Mindenkinek!
egy ismerősöm most küldte a levelet amelyben szó van az ottani gyilkosságokról. gondoltam utána olvasok picit, és ezt találtam.
nem lettem okosabb, mert itt is csak talányok vannak.
egy olyan sem ír, akivel megtörtént, nincs fotó, nem ment vissza ezer barátjával szétverni a kínaiak fejét az érintett és senki nem megy próbafülkét ellenőrizni. nem is igazán hiszem el, hogy épp a próbafülke alá esne a szemétledobójuk, ha már van egyáltalán... vagy direkt úgy tervezték meg az egész épületet?
ha az ex rendőrnek a bnője ezt átélte, akkor a rendőr ennyiben hagyta volna? én leszedtem volna a kínai fejét és pörköltet csinálok belőle. ja és akkor mit eszünk az éttermeikben. a megmaradt húst?:)
maffia...
hát. talán egyszerűbb a kokót hozni-vinni mint a méyhűtött tüdőket, szíveket, méheket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!