Ázsia Centerben gyilkosság, szervkereskedelem?
Én Tatabányán lakom,én is hallottam erről,csak épp nem az Ázsia Center volt az elkövetések helyszíne,hanem a Vértes Center,és az Omega Pláza mellékhelyiségei.
Itt olyan hírek terjengtek,hogy kizárólag fiatal,külsőre egészséges lányokat ölnek meg,és operálják ki (állítólag szakszerűen)minden használható szervüket,majd a plázák kukáiba,vagy az alagsorba dobják a hullákat.
Itt nagyon sokáig mondogatták ezt,és bevallom,hogy elkezdtem félni egy kicsit.De csak azért,mert én mindent elképzelhetőnek tartok a mai világban,meg már volt Tatabányán több gyilkosság is korábban,amiről be is számoltak az újságok..szóval..nem tudom,hogy mit gondoljak.Ha nem is minden így történt,ahogyan pletykálják,azért lehet benne valami.Mindenesetre,mostanában már nem nagyon közlekedem egyedül este,és még csapatban sem megyünk elhagyatott helyek közelébe!Szerintem te se tedd!
egyik ismerősöm barátnőjét meg ölték ott.
be ment a wc-be több óráig nem jött ki és a férje szólt a biztonsági őrnek.
bementek és a lány bent volt egy mindig zárt ajtó mögött fel vágott felsőtesttel.
erről miért nem beszél a média???
Én azt is hallottam, hogy ennek az egésznek a mafia van a hátterében és, hogy ők erősebbek a rendőrségnél ezért senki nem mer lépni az ügy érdekében. Ezért nem foglalkozik vele a média, mert senki nem tud vele mit kezdeni.
Én elhiszem ezt, ezért megfogadtam, hogy míg le nem tisztázódik a dolog (ami nem most lesz), addig nem megyek oda. Nem szeretnék áldozat lenni. Félek egy kicsit, de szerintem ma már sehol sincs biztonságban az ember.
Kedves Pokolfajzat!
Eddig találgattunk vajon igaz e a hír.de most már számomra kiderült,hogy igenis igaz:( anyunak egy rendős ismerőse mondta.És neki a barátnőjével történt.ruhát probált és alatta a földön egy csúzda szerűség segítségével került az alaksorba.És neki is levolt már nyírva a hajam mikor megtalálták.szóval ez nem hazugság!!! Senki neeee menjen egyedül oda vásárolni!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!