Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kopogást hallok az ablakomból....

Csaakegyszomorúlány kérdése:

Kopogást hallok az ablakomból. Mi lehet az? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Tehát egy este kopogást hallottam az ablakomból szám szerint 3-mat. Más nap hazajöttem az iskolából és apukámnak elmondtam, de nem említettem meg hogy az ablakból, de azt mondta, hogy ő hallott mindössze 1 kopogást mikor lefeküdt reggel.Másnap este Youtubén hallgattam egy videót és hallottam 3 kopogást, majd megállítottam a videót és megint 2-őt hallottam.. Mozdulni sem tudtam. Fölhívtam anyukámat aki a másik szobában aludt és elmondtam neki.

Szerintetek mi lehet az ? Talán egy ,,kopogó" szellem?

2014. márc. 23. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,lehetséges,hogy kopogó szellem,de láttál ott valakit?Vagy meg sem nézted?

Mert valaki szórakozhat is.

És ne félj,nincsenek nálatok démonok,és nem is fognak titeket megszállni.

Attól,hogy hallottál pár kopogást,még nem kell démonra gondolni,szerintem....

Nálam durvább dolgok történnek,mégsem mondom azt,hogy na,most vigyázzunk,mert démonok vannak itt,és meg akarnak szállni!

Úgyhogy csak nyugi!:)

2014. márc. 24. 18:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Az utolsó előtti válaszolónak (azt hiszem) nem a Vad-Ásznak a másik kommentelőnek köszönöm a ,,bártorító" szavait:)

Az utolsó kommentelőnek pedig azt szeretném mondani, hogy már másodjára hallottam ezért megsem mertem mozdulni.

2014. márc. 27. 13:32
 13/14 anonim válasza:
Nem léteznek szellemek sem démonok és ne legyetek babonásak bárki lehetett az, vagy valami állat vagy egy ág ne ijedj meg ilyenektől.
2014. márc. 27. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Én két emeletes családi házban lakom és naponta történnek olyanok, hogy összeszarom magam konkrétan. Első nap mikor beköltöztünk még felújítás alatt állt a padlás és éjszaka olyan hangok hallatszódtak fentről, mintha valami fura eltorzult női hangok beszélgetnének egymással. Még a falra is tapasztottam a fülemet egy pohárral, hogy jobban halljam. Na azóta leköltöztem a földszintre a kis szobába. De ennél voltak parábbak is és kb ezt úgy kell elképzelni, hogy 2-3 naponta minimum történik valami éjszakánként. Nem csak én tapasztaltam ezt hanem az egész családom. Ha nagyon félsz, tegyél gyertyákat a küszöb elé és hagyd leégni ezt ismételd meg többször is, mert elkergeti a rossz szellemeket.
2017. okt. 25. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!