Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kopogást hallok az ablakomból....

Csaakegyszomorúlány kérdése:

Kopogást hallok az ablakomból. Mi lehet az? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Tehát egy este kopogást hallottam az ablakomból szám szerint 3-mat. Más nap hazajöttem az iskolából és apukámnak elmondtam, de nem említettem meg hogy az ablakból, de azt mondta, hogy ő hallott mindössze 1 kopogást mikor lefeküdt reggel.Másnap este Youtubén hallgattam egy videót és hallottam 3 kopogást, majd megállítottam a videót és megint 2-őt hallottam.. Mozdulni sem tudtam. Fölhívtam anyukámat aki a másik szobában aludt és elmondtam neki.

Szerintetek mi lehet az ? Talán egy ,,kopogó" szellem?

2014. márc. 23. 10:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Idén hamarabb jött a Mikulás.
2014. márc. 23. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Madár.
2014. márc. 23. 11:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez nem madár.. hallani lehet hogy mintha egy kéz ütögetné az ablakot.. És NEM, NEM a Mikulás..
2014. márc. 23. 11:35
 4/14 Vad-Ász ***** válasza:

lehet,hogy egy kopogó szellem,de akkor lépteket hallanál a padlásról.

ez valószinű , hogy egy démon,aki meg akar szállni titeket.

A 3 kopogás isten "szidása" (3 kopogás.-atya,fiu,szentlélek),---ezzel meg akarja rengeni a hiteteket.

.......

ha ki akarod deriteni,ki-vagy mi az akkor ingázz(keress rá neten)

üdv.Kurt

2014. márc. 23. 12:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elöző választ! Sajnos hallottunk régebben csörömpöléseket lépteket a padláson, de azt hittük, hogy egy állat. Már nagyon félek...
2014. márc. 23. 12:50
 6/14 Nagy János22222 ***** válasza:
Talán egy állat? Vagy egy pedo.
2014. márc. 23. 14:50
 7/14 anonim ***** válasza:
EJ EJ! Nem kell szegényre a frászt hozni! Ne aggódj ha szellem is vagy démon, nem fog bántani, mert ő már a túlvilághoz tartozik, te pedig az élők világához! Neked max csak akkor tudna ártani, ha mondjuk zombi lennél vagy ilyesmi. Ne ijedj meg tőle, kopogj vissza, vagy szólj rá, hogy fejezze be, mert nem tudsz tőle aludni. A szellemmek megértőteremtmények, de nem érdemes felbőszíteni őket. Kedvesen kérd meg, hogy ne kotorásszon a z ablakodon, és hidd el pár kedves szóval többet érsz mint holmi humm bukk varázsigével! Nálam is bevált, mert a mi szellemünknek mániája eltüntetni a cuccaimat... Megkértem, hogy ne csinálja és azota minden a helyén van :)
2014. márc. 24. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Ja és Vad-ász! A démonok nem bántanak embereket, te retardált, mit ijesztgeted szegény lányt ha?! Fárasztóak vagytok... Na jó akkor itt egy kicsit bővebb válasz, hogy minden ilyen retardált válaszadó baromnak felnyissam a szemét:

Két világ van. Az élők és a holtak világa, ez eddig világos? Az élők világágban bolyongó kóbor szellemek nem ártalmasak, csupán valami ideköti őket. Az élők pedig ne írjanak ilyen baromságokat, hogy a frászt hozzák szegény kérdezőre! Tehát a szellemeket, még ha látod is nem kell tőlük félni! Nem bántanak, hisz ők már rég meghaltak nem? Na tehát te se foglalkozz vele, de ha nem akarja abbahagyni a kopogást, mint az imént mondtam, kérd meg szépen, hogy fejezze be.

2014. márc. 24. 12:08
 9/14 Vad-Ász ***** válasza:

Inkább te kussolj el...és fogd vissza magad ha lehet.

Tapasztaltam démoni aktivitást...és elég durva dolog történik.Láttam is egy valamien lény a udvarunkban,pár nappal később látta egy lány lerajzolta és ugyanaz volt a amit én is láttam mikor nem tudott róla.

Azt a bizonyos lányt bántotta...Ha rövid időre is megszállta,és hülyeségeket beszélt a fejébe,és hazudozott neki.Én meg valamivel később éreztem,hogy valami mintha nyomna lefelé a padlóhoz mikor feküdtem(ugyanazon az éjjelen)..az ajtón be akart valami jönni...kimentem WC-re és mikor mentem vissza,mintha valami előttem lett volna,és 4-5 másodpercig nem birtam toábbmenni,majd ugy éreztem,hogy valami húz hátra,de miután beléptem a szobába elmult...UGYHOGY NAGYON IS KÉPESEK BÁNTANI...

2014. márc. 24. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:

INKÁBB TE FOGD VISSZA MAGAD!

Hallucináltál, ja és a lány aki hülyeségeket beszélt, az attól is lehetett, hogy transzba esett! Nem kell rögtön rosszra gondolni! És szerintem ha szellemeket látsz, menj pszihológushoz, és ne itt ijesztgesd a népet!

2014. márc. 24. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!