Kopogást hallok az ablakomból. Mi lehet az? (többi lent! )
Tehát egy este kopogást hallottam az ablakomból szám szerint 3-mat. Más nap hazajöttem az iskolából és apukámnak elmondtam, de nem említettem meg hogy az ablakból, de azt mondta, hogy ő hallott mindössze 1 kopogást mikor lefeküdt reggel.Másnap este Youtubén hallgattam egy videót és hallottam 3 kopogást, majd megállítottam a videót és megint 2-őt hallottam.. Mozdulni sem tudtam. Fölhívtam anyukámat aki a másik szobában aludt és elmondtam neki.
Szerintetek mi lehet az ? Talán egy ,,kopogó" szellem?
lehet,hogy egy kopogó szellem,de akkor lépteket hallanál a padlásról.
ez valószinű , hogy egy démon,aki meg akar szállni titeket.
A 3 kopogás isten "szidása" (3 kopogás.-atya,fiu,szentlélek),---ezzel meg akarja rengeni a hiteteket.
.......
ha ki akarod deriteni,ki-vagy mi az akkor ingázz(keress rá neten)
üdv.Kurt
Ja és Vad-ász! A démonok nem bántanak embereket, te retardált, mit ijesztgeted szegény lányt ha?! Fárasztóak vagytok... Na jó akkor itt egy kicsit bővebb válasz, hogy minden ilyen retardált válaszadó baromnak felnyissam a szemét:
Két világ van. Az élők és a holtak világa, ez eddig világos? Az élők világágban bolyongó kóbor szellemek nem ártalmasak, csupán valami ideköti őket. Az élők pedig ne írjanak ilyen baromságokat, hogy a frászt hozzák szegény kérdezőre! Tehát a szellemeket, még ha látod is nem kell tőlük félni! Nem bántanak, hisz ők már rég meghaltak nem? Na tehát te se foglalkozz vele, de ha nem akarja abbahagyni a kopogást, mint az imént mondtam, kérd meg szépen, hogy fejezze be.
Inkább te kussolj el...és fogd vissza magad ha lehet.
Tapasztaltam démoni aktivitást...és elég durva dolog történik.Láttam is egy valamien lény a udvarunkban,pár nappal később látta egy lány lerajzolta és ugyanaz volt a amit én is láttam mikor nem tudott róla.
Azt a bizonyos lányt bántotta...Ha rövid időre is megszállta,és hülyeségeket beszélt a fejébe,és hazudozott neki.Én meg valamivel később éreztem,hogy valami mintha nyomna lefelé a padlóhoz mikor feküdtem(ugyanazon az éjjelen)..az ajtón be akart valami jönni...kimentem WC-re és mikor mentem vissza,mintha valami előttem lett volna,és 4-5 másodpercig nem birtam toábbmenni,majd ugy éreztem,hogy valami húz hátra,de miután beléptem a szobába elmult...UGYHOGY NAGYON IS KÉPESEK BÁNTANI...
INKÁBB TE FOGD VISSZA MAGAD!
Hallucináltál, ja és a lány aki hülyeségeket beszélt, az attól is lehetett, hogy transzba esett! Nem kell rögtön rosszra gondolni! És szerintem ha szellemeket látsz, menj pszihológushoz, és ne itt ijesztgesd a népet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!