Eltervelt szenvedés vagy valami más?
Figyelt kérdés
A Kb. 2 éve volt barátom és haverjai eltervelték, hogy megszívatnak az osztálykiránduláson. Természetesen a szakítás az oka amit én csináltam. A volt barátomnak állítólag van barátnője és azt állítja lezárta a múltat de annyira mégsem mert akkor nem ezen filozofálna, hogy mikor kap alkalmat a cseszegetésre.( ezt azért gondolom így mert 1 osztályba járunk, tavaly még utált mindenkit aki hozzám szólt és amikor szakítottam vele nagyon szerelmes volt belém ). Utál a szakítás miatt de mindig ír msn-en és barátnak tart.Ez a szívatás játék mire megy ki szerintetek ha már lezárta a múltját?2009. dec. 16. 16:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!