Miért van ennyi irigy ember ezen az oldalon?
NEM VAGYOK IRIGY SŐT AZÉRT DOLGOZOK MAJD,HOGY SEGÍTSEK A ELSŐ FIZETÉSEMBŐL VAKOKAT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNYOKAT ILLETVE ÁLLATMENHELYEKNEK ! Szóval nem vagyok irigy :)
Mivel kölök vagyok még ezért nem volt még sok élettapasztalatom ezért pár mondatot írok az én álláspontomról.
Sokszor tapasztalom,hogy kedves kis országunkban irigy emberek okoznak problémát másoknak ás "rugnak bele" a másik emberbe ez mert nekik nem sikerül,nem jön össze az élet ezért úgy gondolják,hogy akkor másnak sem jöjjön a eltervezett céluk ez azzal magyarázható,hogy a magyar nem összetartó nép "Magyar"országon külföldön sokak elmondása szerint még rosszabb a helyzet ott is csesztetik egymást ilyen ország nincs még a földön aki a saját "honfi"társának okozna gondot.
Nem értem továbbá olyan embereket akik drága autókkal akarják kifejezni,hogy kik ők. Bevallom nekünk is hétköznapi autóink vannak ez miatt a osztálytárasaim régebben lenéztek de meglátták,hogy hol lakok és látták milyen pazar felszerelések vannak a 3 gépjármüvönkbe utána változott a helyzet.
BOCS AKAIT EZZEL MEGSÉRTETTEM DE ERRE KÉNYSZERÍT A SOK BUTA EMBER!
Szerintem az a lényeg,hogy ki hova megy haza és nem az,hogy van egy autója panelbe nyomorg és nyőgi a hiteleket AUTÓRA,HOGY LÁSSÁK A EMBÖRÖK,HOGY "HÚÚÚ MIJEN ATÓ DE ÜNÉM MEG MINDEN"
Megéri megnézni azt a dacia reklámot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!