Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történik, ha valaki megeszi...

Mi történik, ha valaki megeszi az aranyesőt?

Figyelt kérdés
Mik lehetnek a tünetek, mert az aranyeső, ha jól tudom mérgező?!
2014. márc. 20. 22:36
 1/1 anonim válasza:
Valóban mérgező és bizonytalan forrásokból tudom, hogy aki megeszi, annak aranyere lesz és minden ok nélkül sírni kezd majd. Jó, ha az illető ennyivel megússza, ugyanis van olyan személy, aki magas szinten érzékeny lehet ennek a növénynek a virágára. Ennek következtében hirtelen elkezd majd röhögő Bud Spencereket látni maga körül és Bruno Marsnak képzeli magát majd heves éneklésbe kezd. Ezt követően a harmadik és egyben utolsó fázisban az illetőre émelygés és hányinger jön rá, majd szapora pulzus és hasmenés, hányás. Sajnos ezek egyszerre igen kellemetlenek. A 2. és a 3. fázis jó 20-30 percig tart és azonnal követik egymást. Az aranyeret sajnos kezeltetni kell. Remélem mindenkit elrettentettem attól, hogy megegye az aranyesőt ezzel a fiktív sztorival ;)
2014. márc. 21. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!