Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nyom nélkül...

Hogyan tudnék nyom nélkül eltűnni a családom elől?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Külföldre akarok szökni a családom elől, az most mindegy hogy miért. Ha rájöttek, hogy eltűntem, akkor valószínűleg a rendőrséggel fognak kerestetni. Ha csak simán felszállok egy repülőre Ferihegyen és elmegyek, akkor utána járhatnak, hogy hová mentem? Vagy menjek inkább Bécsből? A célország az nem számít igazából, most az USA-ba mennék, de ez még nem biztos. Utána tudnának járni, hogy hova lettem? Ill. hogyan csináljam, hogy ne maradjon nyom utánam?
2014. márc. 7. 16:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
14%

Üdv!

Első dolgod legyen bejelenteni a rendőrségen, hogy el fogsz tűnni. Ha majd mennek a rokonok akkor a rendőrök egyszerűen közlik velük, hogy nem akarod, hogy tudják hova mentél. Ők nem fogják kiadni, de ha ezt nem teszed meg akkor körözni fognak aztán bármilyen határon megállíthatnak és hazatoloncolhatnak attól függetlenül, hogy te felnőtt vagy.

Jó utat!

2014. márc. 8. 00:06
 22/23 anonim ***** válasza:
15%

Ezen nem tudom mit pörögsz ennyit. Összecsomagolsz, felülsz egy repülőre bárhova, KIJELENTKEZEL az otthoni lakcímedről (ha oda vagy bejelentve) és mész ahova akarsz.

A bankodba jelentsd be, hogy hosszabb időre külföldre távozol és adj meg egy másik levelezési címet (akár egy jóbarátét, akár egy postafiókot). A bank innentől NEM FOG KIADNI semmilyen adatot senkinek!

A repülőtársaság szintén nem fog kiadni semmilyen adatot senkinek. De ha ennyire parázol akkor intézd úgy, hogy Indiába veszel egy jegyet, ott leszállsz, majd helyben kp-ra veszel egy jegyet Thaiföldig. Az kb. lenyomozhatatlan.

Egy levelet meg hagyj itthon, hogy elköltöztél, ne keressenek.

2014. márc. 8. 08:10
 23/23 anonim válasza:
0%
Nyom nélkül.... csak magadra akarod hívni a figyelmet,mi?Szánalmas kis p.ö.cs...Az Állam határig sem jutnál tovább,mivel oda vízum kell,főleg hogy egy rakat pénz kell,és nem 1-2 nap mire kimehetsz.Na ülj szépen vissza a fenekedre,és beszéld meg a szüleiddel a kínodat,mint az értelmetlenül vergődj!A rendőrség meg keressen hiába,mi?idióta szánalmas barom
2014. márc. 8. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!