Csillag születikbe kinek szurkoltok? és Nem tartjátok igazságtalanak hogy a kutykölykök ki estek?
Én a BadBoyzt sajnáltam:(:(:(
Annyira jók(L)<333
vásáry andré, egy unikum egyértelműen.
bad boyz.. ez olyan, hogy helyesfiúk+jócuccok+menőzene=tutibefutó, csak itt a tehetség és az egyediség nem is szerepel az egészben.
Én örülök, hogy végre kiestek a kutyakölykök, nagyon nem tetszett amit csináltak, unatkoztam rajta. Ugyanígy vagyok Csikó Szabival is, szimpatikus, meg aranyosnak tűnik, de amit csinál, az szintén unalmas. Én Tabáninak szurkolok, nagyon tetszett tőle a "don't stop me now", de Veres Robi is nagyon jó!
Ami pedig Andrét illeti, én úgy tudom, ő már külföldön is elért valamit, és CD-je is van. Igazságosabb lenne, ha olyan nyerne, aki még nem ért el semmit. De amúgy nagyon tehetséges, és jó hangja van.
ugy hallottam hogy az egész forgatóköny meg van írva..mikor ki fog kiesni..nem véletlen hogy nem a zsűri pontjaira bízzák a döntést..
úgy hallottam hogy André fogja megnyerni..de én kb 2 hete hallottam h legközelebb Brasch Bence és Horváth tamás fog kiesni..én aztmondtam hogy egyszerre..áá hülyeség..előzőhéten mondta bnőm h ugy olvaasta h most a Badboyz meg a Kutyák fognak kiesni..na mondtam hogy mégegyszr nem jöhet be...tessék.
ha nem Vásáry nyeri meg akkor rosszak a forrásaim..de sztem ígylesz..ha meg már cd-je is van akkor mi a fas.zt keres ott?méghíresebb legyen?grat neki..elveszi a lehetőséget egy tehetség elől..Tabáni&MC DC (L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!