Csillag születikbe kinek szurkoltok? és Nem tartjátok igazságtalanak hogy a kutykölykök ki estek?
Nem, én már a falnak megyek a sok néptánctól, ami benne van, baromi unalmas... Inkább a Bad Boyz-t sajnáltam, az ő táncuk sokkal inkább látványos volt.
Aki tényleg tehetséges, az Vásáry André szerintem.
André a kedvencem, de tudom hogy nem ő nyeri majd.
Tabáni vagy McDc lesz a végső győztes. Velük sincs bajom, bírom mind a kettőt.
5 perccel utánad írom ezt :D
Szóval én Istvánnak drukkolok, vagy MC/DC-nek :-) De inkább Tabáni :-)
Andrénak tényleg szép a hangja, le a kalappal elötte. viszont nem mindíg esek jól hallgatni. a verseny eredményétől függetlenül biztos vagyok azonban abban, hogy ő be fog futni.
a Bad Boyz szerintem jobb volt, mint Csikó Szabi. szerintem ő a héten zajló médiakampány győztese. kérdéses, hogy ez a lendület ki fog-e tartani a végéig...
az egy teljesen más kérdés, hogy mit lehet ezzel a tehetséggel, mert az ven neki, kezdeni. szerintem nem sokat, de ne legyen igazam.
Tabándi fantasztikus. hihetetlen jó hangja van. nálam ő a befutó.
McDc egy fenomén, bár rétegműfaj amit csinál. az eredménytől függetlenül fogunk még vele is találkozni szerintem.
visszatérve a kérdés elejére, nem. nekem egyáltalán nem volt érdekes, amit csináltak. na jó, az első még igen, de utána valahogy folyamatosan az volt az érzésem, hogy ezt már láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!