Milyen "kifinomult" nevek vannak?
1. válaszoló: A Francia csak példa, volt de igen tulajdonképpen erre szerettem volna utalni. Nekem, azok a hangzásúak tetszenek. :)
Ha mondjuk "valakit" az tart vissza, hogy van egy kifejezetten szép neve ami nem Francia nyugodtan írja ide! Mivel nem vagyunk sznobok mindegy, hogy Francia-e vagy Német! Mindenre nyitott vagyok! (21. század nem?):-). A Francia -mint már mondtam- csupán példa volt mert az olyan "zs" "s" hangzású női nevek tetszenek, de ettől független a többi név is szép! "Ízlések és pofonok". Uh, az utóbbit inkább ne...:-)
A ti "név ízlésetek" is érdekel, csak a "kifinomult" szó a dallamos viszonylag különleges elegáns nevekre szeretett volna utalni. Vagyis agybajt kaptam volna ha valakinek a különleges név az Anna. (Eltekintve a ténytől, hogy a név szép). :-)
Dióhéjban azoknak akik nem bírták elolvasni az előbbi sorokat, módosítom a kérdést: "Nektek, milyen különlegesebb és dallamosabb nevek tetszenek? :-)" (A smiley csak bónusz...)
:-)
Köszönöm a válaszokat! :-)
Egy, darabig elböngészem azt a "pár" nevet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!