Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen az idegen...

Szerintetek milyen az idegen légió? Olyan is írhat aki ott van vagy volt vagy oda készül esetleg! Oda kik mennek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy azok mennek oda, akik ki szeretnék próbálni, valamint bűnözők, mert amig a szerződésük érvényben van, nem adják ki őket.

Egy ismerősöm volt ott, de ha rákérdeztünk nem volt hajlandó beszélni róla. Megszökött.

Zsoldos katonákat képeznek ki mindenféle katonai feladat ellátására, és csak egyetlen dolog számit, az pedig a parancs. Szerinted akkor milyen lehet!?

Nemrégiben néztem egy dokumentum filmet róluk a Nat. Geo.-n nem néztem végig. Ha gondolod, esetleg böngészhetsz utána, hátha még mindig műsoron van.

2009. dec. 12. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm fia 16 évesen ment légiósnak.5 évet húzott le,mert nagyon jól megfizették.Közben csak egyszer volt itthon.Nagyon nem részlezte az élményeit.Csak annyit mondott,hogy a kiképzés nagyon kemény,szigorú a fegyelem.Aki nem elég strapabíró és "szófogadó" az nem bírja.Jó erőnlét,erős akarat kell,és nem lehet érzékeny lelkületű,aki oda megy.
2009. dec. 12. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
A mi ismerősünk kalandvágyból ment ki.2 szer 5 évet lehúzott mint zsoldos, most a 3ik 5 évét tölti, de mint kiképző.Rohadt kemény, de anyagilag megéri. Braziliában akar letelepedni.
2009. dec. 12. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Kemény, én is láttam erről egy filmet. A másodiknak az ismerőse nem tudom hogy mehetett ki 16 évesen, mivel 17 év az alsó korhatár.
2009. dec. 12. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!
2009. dec. 12. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok moslékot irtatok.aminek fele sem ,igaz, és úgy beszéltek róla mintha ott lettetek volna...
2013. aug. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!