Konkrétan mi az hogy csekk? Mikor kell befizetni, kinek vagy mi ez?
Víz-, gáz-, villany fogyasztásod így rendezheted, meg a tv-t, telefont, internetet. Levélben küldik. Sárga vagy fehér színű, rajta van a befizetendő összeg, és az is, hogy meddig kell befizetni.
Ha kölcsönt veszel fel akkor is csekket küldenek, feltéve ha nem a banki átutalást választod.
Így néz ki: [link]
(Kitöltve küldik)
kitöltve küldik, neked csak el kell menned vele és a pénzzel a postára, ott befizeted. Mind a két részét lepecsételik. A kisebb részét letépik róla, és visszaadják neked, ezzel tudod a későbbiekben bizonyítani, hogy te igenis kifizetted, ha véletlenül úgy esne, hogy valamiért ez nem bizonyos számukra....
A nagyobb felét, és a pénzt elküldik annak, akinek fizettél.
Előfordulhat olyan is, hogy valahol adnak, olyat, ami nincs kitöltve, ahol készítenek számodra valamit, és el kell küldeni a pénzösszegete annak, aki csinálja, és neked kell, de ez nagyon egyszerű, a neten találhatsz rá példákat.
Van többféle is, rózsaszín is, bár azt nem tudom pontosan, hogy mi is, pedig már olvastam, de sosem használtam.
Egyébként sokmindent ma már bankkártyával intéznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!