Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ha a sárgacsekken kettőez...

Hogy ha a sárgacsekken kettőezer helyet kétezret írtam az baj?

Figyelt kérdés

2013. dec. 23. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Bajnak nem baj, de kockázatos.

Mindenesetre a számmal írt rész elé és mögé húz egy határozott, hosszú vonalat. A k betű mennyire karakteres? Könnyű átírni hétre?

Ha teljesen el akarod oszlatni a kétségeidet, akkor fizesd be bankon át vágy pénzesutalványon, most már helyesen írva.

2013. dec. 23. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs másik csekked?

Tölts ki egy másikat

2013. dec. 23. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a bankon keresztül intéztem el . Sajnos nem volt nálam másik :/
2013. dec. 23. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha te fizeted be, nem aggódnék ilyenen. Neked nem származik belőle hátrányod, ha átírják hétre, akinek meg származna (posta) az majd jól nem írja át. Én vonalat se szoktam húzni, felőlem azt írnak elé vagy mögé, amihez csak kedvük van. Nyilván nem fognak. Van amelyik postás meghúzza helyettem, de a többség nem izgul rá erre.
2013. dec. 23. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!