Nagyon beégettem magam mit csináljak?
Figyelt kérdés
A hétvégén volt az egyik kollégám szülinapja és nagyon berugtam szinte semmire sem emlékszek elvileg valahova be is zárkoztam 1-2embert kiosztottam... majd angolosan tavoztam.... az egyik fönöknek nagyon nagyon hülyeségeket beszéltem... nemtudom holnap h menjek dolgozni félek ... hogy fognak holnap reagálni? vagy mondjak fel?? :s2014. febr. 23. 16:14
1/3 anonim válasza:
Szülinap = Magánélet = Semmi gonddal !
Fönök csak a munkahelyen fönök !
2/3 anonim válasza:
De hogy mondasz föl!Semmi baj nem lesz,látták hogy milyen részeg voltál és kész!Lehet hogy röhögnek, meg ki beszélnek,de minden csoda három napig tart.Én voltam úgy hogy részegen mentem dolgozni, és még is itt vagyok.Menj be úgy mintha nem emlékeznél semmire,ha el mondják mi volt bocsánatot kérsz.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm most segítettek valamennyit a lelkemen :) de olyan hülye voltam.... de legalább nem hanytam :D vagy is eddig nem jott ilyen info :/
2014. febr. 23. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!