Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meg mit csináljak? Beégettem magam Előtte.
az volt, hogy ma beszélgettem Vele és szóba jött egy téma.. erre elmondtam neki, h ma benne volt az álmomban, de gyorsan hozzátettem a fél suli is...
aztán bnőmnek 1-2 óra után elmondtam az igazat, h tiszta bk az egész... kérdezte ki vok belőle, mondtam neki: vanda... és kérdezte: és akk Ő a Szabi? :S:S:S és mondtam h jah, és kiderült végig ott hallgatózott az ajtóba!
kérdeztük tőle, h tod e kiről beszéltünk és mondta, h nem nehéz kitalálni... de nem vok benne bizti h tudja... :S:S:S mondjuk ő nem hallhatta a nevét mert ennyire nem vagyunk hülyék...
és most mit csináljak? sztem mi csak barátok vagyunk... (mind a ketten 14 évesek) tök ciki.. nem szeretnék vele beszélni, mert akk rákérdez... sztem a szemébe egy jó haver vok, aki laza meg független... (Néha mondja h tettszik az új stye-od, meg jó a ruhád, mert jól áll, meg vállon karol..: :S meg mondja azt bírom benned h köcsög vagy, és független...) :D
Ha tetszik neked és össze szeretnél vele jönni, akkor ezt valahogy tisztázd vele.
Hiába mondta, hogy "nem nehéz kitalálni", egy srác is könnyen félre tud mindent kombinálni.
20F
:D nem is tom... lehet h azért mondta h elmondjam neki és akk mondja: jah hiszen tudtam!
vagy nem tom... viszont nem akarom elszúrni, mert télleg jó haver... :)köszi am!! :)
Kérdező 16:15: Ha tőlem kérdezted (az első választ én írtam), akkor: a "F"-t nem female-nek értettem, hanem fiú/férfinek. :) Szóval pasi vagyok.
Bár nem rossz ötlet, hogy mostantól 20P-t írjak. :D
utánam lévő egyel: xD
utánam: oksi... :D:D:D és magyarul értettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!