Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most meg mit csináljak? Beégettem magam Előtte.

Figyelt kérdés

az volt, hogy ma beszélgettem Vele és szóba jött egy téma.. erre elmondtam neki, h ma benne volt az álmomban, de gyorsan hozzátettem a fél suli is...

aztán bnőmnek 1-2 óra után elmondtam az igazat, h tiszta bk az egész... kérdezte ki vok belőle, mondtam neki: vanda... és kérdezte: és akk Ő a Szabi? :S:S:S és mondtam h jah, és kiderült végig ott hallgatózott az ajtóba!

kérdeztük tőle, h tod e kiről beszéltünk és mondta, h nem nehéz kitalálni... de nem vok benne bizti h tudja... :S:S:S mondjuk ő nem hallhatta a nevét mert ennyire nem vagyunk hülyék...

és most mit csináljak? sztem mi csak barátok vagyunk... (mind a ketten 14 évesek) tök ciki.. nem szeretnék vele beszélni, mert akk rákérdez... sztem a szemébe egy jó haver vok, aki laza meg független... (Néha mondja h tettszik az új stye-od, meg jó a ruhád, mert jól áll, meg vállon karol..: :S meg mondja azt bírom benned h köcsög vagy, és független...) :D

2010. máj. 19. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha tetszik neked és össze szeretnél vele jönni, akkor ezt valahogy tisztázd vele.

Hiába mondta, hogy "nem nehéz kitalálni", egy srác is könnyen félre tud mindent kombinálni.

20F

2010. máj. 19. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:

:D nem is tom... lehet h azért mondta h elmondjam neki és akk mondja: jah hiszen tudtam!

vagy nem tom... viszont nem akarom elszúrni, mert télleg jó haver... :)köszi am!! :)

2010. máj. 19. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
az lány vagy, vagy pasi?
2010. máj. 19. 16:15
 4/6 anonim válasza:
tekerd ki a nyakát,és ásd el a kertbe a sárgarépa és a zeller közé,ott sose keresnék...
2010. máj. 19. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdező 16:15: Ha tőlem kérdezted (az első választ én írtam), akkor: a "F"-t nem female-nek értettem, hanem fiú/férfinek. :) Szóval pasi vagyok.

Bár nem rossz ötlet, hogy mostantól 20P-t írjak. :D

2010. máj. 19. 23:36
 6/6 A kérdező kommentje:

utánam lévő egyel: xD

utánam: oksi... :D:D:D és magyarul értettem :)

2010. máj. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!