Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most miért nem álmodok?

Most miért nem álmodok?

Figyelt kérdés
Olvastam egy oldalon,hogy hogyan lehet tudatosan álmodni,hogyan irányíthatjuk az álmainkat.Követtem az utasításait,de most nemcsak nem álmodtam tudatosan,hanem egyáltalán nem...hiányzik az a sok hülyeség esténként..:D Hogyan lehet újra álmodni? És a tudatos álomban meg lehet beszélni egy összejövetelt vkivel?:D Tiszta jó lenne vkivel talizni az álomban,és megbeszélni egy találkozót!!:D:D 14/L
2009. dec. 10. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenki álmodik. De lehet, hogy nem emlékszel.
2009. dec. 10. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy lehetséges megbeszélni barátnőddel h: ohh akkor figy 1:23-kor legyél az én kicsi pónimos álmomban, és majd együtt elvisszük őket a tisztásra oksi?

Én is próbálkoztam a tudatos álmodással egy két éve, de nem jött össze, de én tudtam álmodni abban az időszakban. Talán annyit fejlődtem tőle, hogy ha rémálmom van, akkor ki tudok lépni belőle, vagy átalakítom az álmot, hogy az nekem jó legyen :D

2009. dec. 10. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de nem úgy értettem,hogy a valóságban beszéljük meg,és álomban tali,hanem fordítva.:D Mondjuk ez is jó lenne,esténként buliznánk az álmunkban...de jó is lenne..:D
2009. dec. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!