Neked melyik korszak jön be a legjobban?
1. Rendszerváltás kora, tele eufóriával, szabadság, rengeteg változás az élet minden területén. Commodore 64-korszak. Mélyhűtők az autó tetetjén. VHS-korszak.
2. 90-es évek közepe, az eufória elszállt, új zenék, sok playback, új divatok, gyorsan változik minden körülöttünk. Drága és ritka mobilok. Kezdődő internet, modemkorszak, PC-k, kezdetleges kábeltévék. lopott HBO... Kezdődő plázaláz. Jön az mp3 és torrentezés.
3. Ezredforduló környéke, kissé nyugisabb időszak. Terjedő internet, a kínaiak a spájzban vannak. Terjedő mobilok, gyorsuló internet. Közelgő EU. Szeptember 11.. Kábeltévék, valósáshow-k. DVD-k.
4. EU-fória, a kínaiak mindenhol ott vannak, a plázák és a hipermarketek is. Múló EU-fória, elqrtuk (Gyurcsány). Tévés tehetség(telen)ségkutatók. Iwiw, internet mindenhol.
5. 2010-es évek környéke: Válság, elszálló devizahitelek, Bezáró üzletek, okostelefonok, Faceboook. Annyira sz*r zenék a diszkóban, hogy ahhoz képest a 90-es évek zenéje is igényesnek tűnik. (Vagy csak én fogtam ki rossz DJ-t?)
Csak vázlatosan jeleztem az 5-6 éves korszakokat. Nem politikai, hanem általános véleményekre vagyok kíváncsi a korszakokat illetően.
Személy szerint nekem a 80-as évek nosztalgiája (a kérdés erre nem vonatkozik) után talán az ezredforduló környéke jön be a legjobban. (41F)
Nekem a pattintott kőkorszak. Sokat tudnék róla mesélni!
Neander Táli.
Mindenképpen az 50-es évek!
Ha érdekel, szólj, megírom, miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!