Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Feladtam, de nem érkezett...

Feladtam, de nem érkezett meg, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Külföldre postáztam egy levelet - tértivevénnyel, ajánlva-, több, mint egy hete. De nem érkezett meg a címzetthez sem, és hozzám sem a tértivevény, pedig azt mondták, hogy 5nap max.6. Fontos lenne, hogy megérkezzen a címre!

Most mit csináljak? Reklamáljak a postán? Mit követelhetek ilyen esetben?

2009. dec. 10. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Be kell menni a postára a szelvénnyel, és köröztetést kérni. Mi volt hoyg eg y hónapra találtuk meg szétszakadva.
2009. dec. 10. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez volt. Bármelyik postára bemehetsz a szelvénnyel, nem kell oda menni feltétlenül, ahol feladtad és akkor elkezdik keresni. A végeredményről ott érdeklődhetsz, ahol feladtad az ajánlott levelet. Tőled semmit sem követelnek, csak a szelvényt vidd és akkor megpróbálják megkeresni. Amennyiben elhagyta Mo-t épségben, már nem a Magyar Posta felelőssége, hanem ahol elkallódott vagy elvesztették. De ahogy mondtam, a postára nyugodtan elmehetsz és ott indítanak egy körözést, ahogy írták előttem is. Azt tudni kell, hogy online is meg lehet nézni, hogy hol van a küldeményed. [link] Attól is függ, hogy hová küldted. Csak rákeresel angolul az ország nevére meg beírod, hogy registered mail tracking és akkor ott be tudod írni a szelvényszámot és meg fog jelenni, hogy hol járt utoljára.
2009. dec. 10. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget! Remélem, nem keveredett el, mert akkor falnak megyek... és nem kell egy hónapig arra várnom, hogy megtalálják.

Utolsó: Kérlek írd le, hogy az oldal, pontosan hova kell beírnom angolul az ország nevét és a registred mail tracking-et, mert nem találom. Biztos a szememet kiszúrja, csak nem veszem észre. :(

Még valami: ha esetleg köröztetés sem sikeres, akkor mit követelhetek a postától? Hogy fizessék meg a levél feladás árát, valamint annak az árát, amit abban küldtem?!

Köszönöm még egyszer is!

2009. dec. 10. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy levélként adtam fel a cuccost, mert a két kg-os határon belül volt bőven, szóval nem csomagról van szó.
2009. dec. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!