Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A vaterán vettem dvd-t....

A vaterán vettem dvd-t. Feladtam a rózsaszín csekket már pár napja, de akitől vettem a dvd-t azt mondja nem érkezett meg hozzá. Mit tegyek nem akarom elveszteni a pénzem, valahogy visszaszerezhetem?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Postán érdeklődj utána, hogy mikorra várható a pénz, vagy hogy megérkezett e már.
2010. okt. 23. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
majd 14 munkanap múlva kezdj aggódni, nem olyan gyors a posta, hogy pár nap alatt kivigye a csekket, bár nekem egyszer 2 nap alatt itt volt, de volt, hogy 3 héttel a feladás után jött
2010. okt. 23. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
de ha a postán rákérdezel, akkor megmondják, hol a pénzed
2010. okt. 23. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

A rózsaszín csekknek maradt nálad egy része.

Azzal a postán tudsz érdeklődni, hogy megérkezett e a pénz.

Írásban is kérd el, ha igen.

Ezután kérdezd meg az eladót, hogy megkapta e. Ha letagadja, mehet a negatív értékelés neki, Illetve a Vatera ügyfélszolgálatának egy szép levél mellékelve a postai igazolás scannelt változatát, és az eladótól kapott e mailt, amiben letagadja.

2010. okt. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!