Milyen lett ez a festmény?
köfi. =]
a vízfestékhez nyugodtan keverhetsz temperát, ami a fehéret illeti. :) ha a papír anyaga könnyen ázik, akkor sose vizezd fel nagyon a festéket, mert hámlik a lap utána.. inkább sűrűn. ponthogy az akrillal lehet nagyon jó átmeneteset festeni, én is azzal festettem, amit linkeltem. hogy mennyire tudod megoldani az átmeneteket, az nem a festék állagától függ... türelmesen kikevered az egyik színből kiindulva a többit, és mindet felfested, amíg el nem éred a célszínt. nem csak összemosással lehet átmenetet. :)
én az akrilt szeretem, gyorsan szárad és vízhatlan, nem kell oldalt tartani a kezem, mikor a többi részét festem. rákenem és meg is száradt. erőteljes színek, és alig kell vizezni.
én néha hobbiból festegetek, ezt akkor csináltam, mikor rajzórán a fotómásolást kaptuk, mint feladatot. :)
(a fotó: [link] )
ez meg egy kis hülyeség, képregényrajzolás kategóriában. :))
ezt is akrillal csináltam, lehet ezzel átmenetet. :) mondjuk ez kicsit összecsapott munka..:D
(meg a hülye kis történet hozzá :DD [link] )
szóval ne vizezd azt a vízfestéket nagyon... :D
~dóri (18)
Nagyon ügyes vagy Dóri. Főleg ahhoz képest, hogy 18 éves vagy.
Én 16.
Itt van még egy kép, ami pár napja csináltam.
Erről mi a véleményetek?
És a képregény nagyon jó. :-)
Bár szegény Bambit eléggé megkínoztad.
Tök jó a szín-és a formavilága.
Én ilyet tudok: [link]
A tiéd is nagyon szép. Főleg az üveget csináltad meg jól.
Honnan vettél A/2-es lapot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!